Τεχνολογικές πιέσεις στις ασιατικές αγορές

Οι traders στην Ασία παρακολουθούν για τυχόν επιπτώσεις στις τεχνολογικές μετοχές της περιοχής. Η προσοχή και στα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ.

Τεχνολογικές πιέσεις στις ασιατικές αγορές

Οι ασιατικές μετοχές ακολούθησαν τη Wall Street χαμηλότερα, καθώς τα αποτελέσματα της Nvidia απογοήτευσαν ορισμένους επενδυτές, με τους traders να παρακολουθούν για τυχόν επιπτώσεις στις τεχνολογικές μετοχές της περιοχής.

Οι αγορές αναμένουν τώρα την ανακοίνωση στοιχείων για τις εβδομαδιαίες αιτήσεις ανεργίας στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν αποκτήσει εξέχουσα σημασία δεδομένης της εστίασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στην ευρωστία της αγοράς εργασίας, καθώς και τις μετρήσεις του πληθωρισμού από τη Γερμανία και την Ισπανία, για ενδείξεις σχετικά με τις προοπτικές μείωσης των επιτοκίων μετά τον Σεπτέμβριο.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε 0,6% ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινείται 0,1% χαμηλότερα στις 38.332 μονάδες, ο δείκτης Shanghai Composite υποχωρεί 0,45% στις 2.824 μονάδες, ο Hang Seng 0,65% στις 17.576 μονάδες, ο ASX 0,39% στις 8.040 μονάδες και ο Kospi 0,9% στις 2.664 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v