Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΡΕΛΙΑ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Ανακοινώνεται από την Εταιρεία ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων την 25η Ιουνίου 2008, αποφασίστηκε η καταβολή μερίσματος από τα κέρδη της χρήσεως 2007, ποσού δύο ευρώ και πενήντα δύο λεπτών (2,52 ευρώ) ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. την 26ην Ιουνίου τρέχοντος έτους.

Ημερομηνία αποκοπής ορίζεται η 27η Ιουνίου 2008.

Η καταβολή θα γίνει στο χρονικό διάστημα από 7ης Ιουλίου 2008 έως 6ης Ιουλίου 2009 από το δίκτυο καταστημάτων της ALPHA BANK.

Για την είσπραξη του μερίσματος απαιτούνται:

α) η προσκόμιση της βεβαίωσης δικαιούχου μερίσματος
β) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
γ) η γνωστοποίηση του Α.Φ.Μ. και της αρμόδιας για την φορολογία εισοδήματος Δ.Ο.Υ. του μετόχου.

Η καταβολή του μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο θα γίνεται μόνον άν προσκομίζεται εξουσιοδότηση του δικαιούχου μετόχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του από Δημόσια Αρχή, στην οποία μεταξύ άλλων υποχρεωτικά ο Α.Φ.Μ. και η αρμόδια για τη φορολογία εισοδήματος Δ.Ο.Υ. του μετόχου.

Μετά το παραπάνω διάστημα - κατά την διάρκεια του οποίου μέρισμα θα καταβάλλεται μόνον από την Τράπεζα - το μέρισμα θα καταβάλλεται στα γραφεία της Εταιρείας, επί της Λεωφόρου Αθηνών 120 στην Αθήνα και στα γραφεία της στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, κάθε εργάσιμη ημέρα από 10:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v