ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

FG Europe: Στα 3,18 ευρώ η δίκαιη τιμή από VRS

FG Europe: Στα 3,18 ευρώ η δίκαιη τιμή από VRS

Δίκαιη τιμή τα 3,18 ευρώ θέτει για τη μετοχή της FG Europe η Valuation & Research Specialists (VRS) σε ανάλυσή της με ημερομηνία 24 Νοεμβρίου 2005. Για το 2006 τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται στα 4,82 εκατ. ευρώ και ο κύκλος εργασιών στα 171,6 εκατ. ευρώ.

Γερμανός Στα 15,2 ευρώ τον ”βλέπει” η ΒΕΤΑ

Γερμανός Στα 15,2 ευρώ τον ”βλέπει” η ΒΕΤΑ

Η BETA Χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της (25/10) ξεκινά την κάλυψη του Γερμανού με τιμή-στόχο τα 15,2 ευρώ και σύσταση ”Buy”. Τα μετά φόρων κέρδη εκτιμώνται στα 63,4 εκατ. ευρώ και τα έσοδα στα 990 εκατ. ευρώ το 2005. Αντίστοιχα το 2006 τα έσοδα προβλέπονται στα 1,091 δισ. ευρώ και τα μετά φόρων κέρδη στα 77,7 εκατ. ευρώ.

BETA: Στη μεσαία κεφαλαιοποίηση το ενδιαφέρον

BETA: Στη μεσαία κεφαλαιοποίηση το ενδιαφέρον

Σε επιλεγμένους τίτλους της μεσαίας κεφαλαιοποίησης εκτιμά η BETΑ Χρηματιστηριακή πως θα στραφεί το ενδιαφέρον των ξένων θεσμικών επενδυτών, ενώ παράλληλα επισημαίνει πως η διόρθωση ήταν ως ένα σημείο αναμενόμενη αλλά και θετική για την αγορά. Τα top picks. To model Portfolio της χρηματιστηριακής.

Cardico: Στα 6,21 ευρώ η ”δίκαιη” τιμή από Artion

Cardico: Στα 6,21 ευρώ η ”δίκαιη” τιμή από Artion

Στα 6,21 ευρώ θέτει η Artion Securities τη ”δίκαιη τιμή” για τη μετοχή της Cardico, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου, όπου συνιστά ”overweight” για τη μετοχή επισημαίνοντας ότι παραμένει θετική για την εταιρία λόγω των ”ισχυρών” θεμελιωδών, της προβλεπόμενης αύξησης στα κέρδη ανά μετοχή, αλλά και της ”ελκυστικής” αποτίμησης.

Σαράντης: Με ”Buy” ξεκινά την κάλυψη η ΒΕΤΑ

Σαράντης: Με ”Buy” ξεκινά την κάλυψη η ΒΕΤΑ

Με σύσταση ”Buy” και τιμή-στόχο το εύρος μεταξύ 9 -10 ευρώ ξεκινά την κάλυψη για τη μετοχή του Σαράντη η BETA Χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της. Η εταιρία αντιπροσωπεύει μια ισχυρή επενδυτική ευκαιρία υπογραμμίζει η χρηματιστηριακή.

Πλαστικά Θράκης: Στα 1,6 ευρώ η τιμή από Praxis

Την τιμή-στόχο του 1,6 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” επαναδιατυπώνει η Praxis International για τη μετοχή της Πλαστικά Θράκης με σχετική της ανάλυση όπου σχολιάζει τα οικονομικά μεγέθη εξαμήνου της εταιρίας.

ΕΛΠΕ: Με τιμή τα 16 ευρώ ξεκινά την κάλυψη η ΒΕΤΑ

Η ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή με έκθεσή της (3/10) ξεκινά την κάλυψη των ΕΛΠΕ με τιμή-στόχο τα 16 ευρώ και σύσταση ”buy”. Τα EPS των ΕΛΠΕ εκτιμώνται στο 0,91 ευρώ το 2005 και στο 1 ευρώ το 2006. Παραμένουμε θετικοί για τη μετοχή, επισημαίνουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής.

Kleemann: Τιμή-στόχος τα 5,35 ευρώ από Omega Bank

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Kleemann στα 5,35 ευρώ, από τα 5,66 ευρώ πριν, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση ”overweight”, προχώρησε η Omega Bank σε έκθεσή της (Σεπτέμβριος 2005), όπου σχολιάζει τα μεγέθη εξαμήνου της εταιρίας.

Intralot: Τιμή-στόχος τα 19,70 ευρώ από Πήγασος

Με τιμή-στόχο τα 19,70 ευρώ και σύσταση ”outperform” ξεκινάει η Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ κάλυψη για τη μετοχή της Intralot, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου και τίτλο ”Ανά τον κόσμο”.

Alpha: Δίκαιη αποτίμηση 28,36 ευρώ από ΑΤΕ ΑΧΕΠΕΥ

Τα 28,36 ευρώ εκτιμά ως δίκαιη αποτίμηση για τη μετοχή της Alpha Bank η ΑΤΕ Χρηματιστηριακή σε ανάλυση με ημερομηνία 15/9, ενώ διατυπώνει σύσταση ”αγοράς”. Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα της Τράπεζας για το σύνολο του 2005 προβλέπει αύξηση των προ φόρων κερδών κατά 9-10% και μετά φόρων κερδών κατά 15% περίπου.

Γρ. Σαράντης: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Πειραιώς: Τιμή-στόχος τα 18,8 ευρώ από Beta

Beta: Ανοδική η τάση της αγοράς - τα top picks

Ελινόιλ: Με ”neutral” ξεκίνησε κάλυψη η Εμπορική

Πήγασος: Σύσταση ”υπεραπόδοση” για 11 μετοχές

Οι 6 κορυφαίες επιλογές της ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακής

Inform Λύκος: Στα 4,54 ευρώ τη ”βλέπει” η ΒΕΤΑ

Μάρακ: Μείωση τιμής-στόχου από Πεντεδέκας

Praxis: Τιμή-στόχος 1,61 ευρώ για την Πλ. Θράκης

Praxis: Στάση αναμονής στην παρούσα φάση

v