Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Έναρξη κάλυψης από Beta Securities

Με τιμή-στόχο τα 6,50 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”overweight” ξεκινά κάλυψη της Αλουμύλ Μυλωνάς η Beta Securities (29/6), η οποία χαρακτηρίζει τον όμιλο ”αδιαμφισβήτητο ηγέτη” στην επεξεργασία και εμπορία προϊόντων αλουμινίου στην Ελλάδα και τη ΝΑ. Ευρώπη.

Αλουμύλ: Έναρξη κάλυψης από Beta Securities
Με τιμή-στόχο τα 6,50 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”overweight” ξεκινά κάλυψη της Αλουμύλ Μυλωνάς η Beta Securities, με έκθεσή της στις 29/6.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η συγκεκριμένη τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 25,5% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Μεταξύ άλλων, η Beta Sec. σημειώνει πως ο όμιλος Αλουμύλ αποτελεί τον ”πιο σοβαρό παίκτη” στην Ελλάδα και τη ΝΑ. Ευρώπη, με βάση τις πωλήσεις που αφορούν στη διέλαση αλουμινίου.

Όπως αναφέρει, με εκτιμώμενο μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30% στην Ελλάδα, το 30% στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Ρουμανίας και με ηγετική θέση σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων, ο όμιλος είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στη διέλαση αλουμινίου και στην επεξεργασία και εμπορία προϊόντων αλουμινίου, κυρίως προφίλ.

Εκτιμά πως οι ισχυρές επιδόσεις της εταιρίας κατά το α’ τρίμηνο ανοίγουν τον δρόμο για εντυπωσιακά αποτελέσματα στην τρέχουσα χρήση και προβλέπει αύξηση του κύκλου εργασιών κατά περίπου 20% και αύξηση καθαρών κερδών κατά 40%.

Η μετοχή της Αλουμύλ Μυλωνάς ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου στα 5,18 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v