Sprider: Έναρξη κάλυψης από Prelium

Κάλυψη της Sprider με τιμή-στόχο τα 6,43 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”outperform” ξεκινά με έκθεσή της στις 29/1 η Prelium Securities. Στην έκθεσή της η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι οι ευκαιρίες ανάπτυξης για την εταιρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι σημαντικές.

Sprider: Έναρξη κάλυψης από Prelium
Κάλυψη της Sprider με τιμή-στόχο τα 6,43 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”outperform” ξεκινά με έκθεσή της στις 29/1 η Prelium Securities.

Στην έκθεσή της η χρηματιστηριακή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι ευκαιρίες ανάπτυξης για την εταιρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι σημαντικές.

Στην ΝΑ. Ευρώπη θετική κρίνεται η σταθεροποίηση του μακροοικονομικού κλίματος, ενώ και η Ελλάδα προσφέρει σημαντική προοπτική ανάπτυξης, καθώς η Sprider σήμερα κατέχει μόνο ένα μικρό μερίδιο της αγοράς ενδυμάτων χαμηλού κόστους, η οποία εκτιμάται σήμερα στα 2,15 δισ. ευρώ.

Στους πιθανούς κινδύνους η Prelium περιλαμβάνει το ενδεχόμενο καθυστέρησης στο άνοιγμα νέων καταστημάτων, την επιδείνωση του οικονομικού κλίματος στις αγορές της ΝΑ. Ευρώπης, τον ”κανιβαλισμό” από την ίδρυση νέων καταστημάτων καθώς και τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Η μετοχή της Sprider έκλεισε την Παρασκευή στα 5,30 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v