ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

MLS:Στα €2,79 ανά μετοχή η δίκαιη τιμή από τη VRS

MLS:Στα €2,79 ανά μετοχή η δίκαιη τιμή από τη VRS

Στα 2,79 ευρώ ανά μετοχή έναντι 2 ευρώ στο ταμπλό του Χ.Α., περιθώριο ανόδου σχεδόν 40% από τα τρέχοντα επίπεδα, αποτιμά η Valuation Research Specialists - VRS τον τίτλο της εισηγμένης MLS.

Ελλάκτωρ: Στα €3 μειώνει τιμή-στόχο η Marfin

Ελλάκτωρ: Στα €3 μειώνει τιμή-στόχο η Marfin

Στα 3 από 3,30 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της τιμής της Eλλάκτωρ η Marfin Analysis, σε έκθεση της με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου, στην οποία διατηρεί σύσταση "buy". Σημαντικά τα οφέλη για την Ελλάκτωρ.

Eurobank: Παραμένει επενδυτικό καταφύγιο ο χρυσός

Eurobank: Παραμένει επενδυτικό καταφύγιο ο χρυσός

Η τιμή του χρυσού θα συνεχίσει να κινείται σε υψηλά επίπεδα, καθώς η συνεχιζόμενη κρίση χρέους διασφαλίζει τη θέση του πολύτιμου μετάλλου ως επενδυτικού καταφύγιου, εκτιμά σε έκθεση της η Eurobank.

Φουρλής: Aναβαθμίζει σε

Φουρλής: Aναβαθμίζει σε "hold" η Citi

Σε hold από sell αναβαθμίζει τη σύσταση της μετοχής της Φουρλής η Citi, σε έκθεση της με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου στην οποία μειώνει την τιμή-στόχο σε €3,10 από €5.

ML: 40% διάσπαση ευρωζώνης βλέπουν οι επενδυτές

ML: 40% διάσπαση ευρωζώνης βλέπουν οι επενδυτές

Στάση αναμονής ώσπου να λυθούν τα καυτά ζητήματα, τηρούν οι επενδυτές απέναντι στις τραπεζικές μετοχές, αποκαλύπτει έρευνα της Merrill Lynch. Στο 40% βλέπουν την πιθανότητα διάσπασης της ευρωζώνης.

ΑΤΕ: Μειώνει τιμή-στόχο στα 0,60€ η Euroxx

Στα 0,60 από 1,30 ευρώ πριν  μειώνει την τιμή-στόχο της ATE Bank η Euroxx Sec. Οι απομειώσεις από το PSI εξανεμίζουν τα καθαρά έσοδα από πρόσφατη αύξηση ΑΜΚ 1,25 δισ. ευρώ. Μειώνει προβλέψεις για κερδοφορία 2011-13.

Fourlis: Aυξάνει την τιμή-στόχο η Prelium

Στα 11,4 ευρώ από 10,7 ευρώ πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Fourlis η Prelium σε έκθεση (02/09) διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση neutral.

Sciens: Με discount 48% η μετοχή, λέει η Merit

Νέα, χαμηλότερη "δίκαιη αξία" για τη μετοχή της Sciens, στα 1,26 ευρώ από 1,42 ευρώ θέτει η Merit Securities σε έκθεσή της (21/5) όπου σημειώνει ότι έχει βελτιωθεί η "ορατότητα" για τις δραστηριότητες της εταιρίας.

MLS:Στα €1,36 αυξάνει τη τιμή-στόχο η Κύκλος ΑΧΕ

Στα 1,36 ευρώ, από 1,32 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή - στόχο για τη μετοχή της MLS η Κύκλος Χρηματιστηριακή διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση αγορά.

Profile:Με στόχο στα 2,78 € ξεκινά κάλυψη η Merit

Με τιμή-στόχο στα 2,78 ευρώ και με σύσταση "buy" ξεκινά κάλυψη για τη μετοχή της Profile η Merit, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 77% από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών της μετοχής, σε έκθεσή της με ημερομηνία 28 Ιουλίου.

FG Europe: Στα 3,98 ευρώ η δίκαιη τιμή από VRS

Pasal: Έναρξη κάλυψης από VRS

Νηρέας: Τιμή στόχος τα 3,88 ευρώ από Κύκλος

Entersoft:Ενδεικτική τιμή τα €3,42 από Κύπρου ΑΧΕ

ΕΛΠΕ: Κάλυψη με "add" από Artion Sec.

Fashion Box: Νέα, υψηλότερη τιμή από Merit

Profile: Έναρξη κάλυψης από Beta Sec.

Revoil: Νέα τιμή στα 1,68 ευρώ από Πεντεδέκας

F.G. Europe: Στα 3,98 ευρώ η τιμή-στόχος από VRS

ΜLS: Στο 1,57 ευρώ η δίκαιη τιμή από VRS

v