Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Η αγορά πετρελαίου δε θα εξισορροπήσει μέχρι το 2017

Η αγορά πετρελαίου δε θα εξισορροπήσει μέχρι το 2017

Η ΙΕΑ αναμένει εξισορρόπηση προσφοράς-ζήτησης στο δεύτερο μισό του '16, αλλά και μικρό πλεόνασμα νωρίς το '17. Αν ελαττωθούν οι διακοπές στην παραγωγή και δε διατηρηθεί η αυξημένη ζήτηση, περιορίζονται οι προοπτικές για αύξηση τιμών.

H ακτινογραφία των αγορών 9 ημέρες πριν «μιλήσουν» οι Βρετανοί

H ακτινογραφία των αγορών 9 ημέρες πριν «μιλήσουν» οι Βρετανοί

Το προβάδισμα του Brexit στις δημοσκοπήσεις προκαλεί νευρικότητα σε αγορές και επενδυτές. Kοντά σε επίπεδα-ρεκόρ η υποδηλούμενη αστάθεια της στερλίνας. Υποχωρούν οι αποδόσεις των ομολόγων, κόντρα στις προβλέψεις του Όζμπορν. Αλλάζουν αποδόσεις οι bookmakers.

TAGS Ωρα της αλήθειας για Brexit

Microsoft-LinkedIn: Απαιτείται «εντοπισμός σφαλμάτων»

Microsoft-LinkedIn: Απαιτείται «εντοπισμός σφαλμάτων»

Το LinkedIn είναι ψηφιακή «ιδιοκτησία» που απαιτεί «ανακαίνιση». Η εξαγορά του λίγα θα κάνει για να διατηρήσει το momentum της Microsoft. Τα 26 δισ. είναι λίγα, αλλά το LinkedIn δεν παράγει κέρδη και η ανάπτυξή του επιβραδύνεται.

Rachman: Ο Τραμπ ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί τη σφαγή στο Ορλάντο

Rachman: Ο Τραμπ ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί τη σφαγή στο Ορλάντο

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο. Μεγαλώνει η καχυποψία των Αμερικανών απέναντι στους μουσουλμάνους. Η αντίδραση Ομπάμα, η πολιτική ορθότητα και η απήχηση Τραμπ στους φοβισμένους πολίτες.

Οι «μένουμε Ευρώπη» κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο

Οι «μένουμε Ευρώπη» κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο

Οι οπαδοί του Brexit πιστεύουν ότι μπορούν τελικά να κερδίσουν το κρίσιμο δημοψήφισμα. Πού εστιάζονται οι δύο αντίπαλες καμπάνιες, ποιες γκάφες γίνονται. Τι ρόλο παίζει η εκροή κεφαλαίων.

Στουρνάρας: Η Ελλάδα χρειάζεται new deal με την ΕΕ

Η Ευρώπη δεν μπορεί να απαιτεί πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μετά το 2018, τονίζει ο διοικητής της ΤτΕ. Ζητά να τηρηθούν οι δεσμεύσεις για ελάφρυνση χρέους. Το «κατηγορώ» στις κυβερνήσεις 2005-2010 και το αίτημα για εθνική ενότητα για μεταρρυθμίσεις και αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας.

Τέσσερα καυτά ερωτήματα για την πορεία των αγορών

Κρίσιμη εβδομάδα ξεκίνησε καθώς τρεις κεντρικές τράπεζες θα ανοίξουν τα χαρτιά τους. Η κίνηση κρατικών και εταιρικών ομολόγων και ο ρόλος της ΕΚΤ. Τις αποφάσεις του MSCI περιμένει το Πεκίνο.

Munchau: Η Ευρώπη δεν πρέπει να τιμωρήσει τη Βρετανία

Η καμπάνια «φόβου» δεν φαίνεται να δουλεύει στο βρετανικό δημοψήφισμα. Ποια πρέπει να είναι η στάση των Eυρωπαίων, αν οι Βρετανοί αποφασίσουν να φύγουν. Γιατί η τιμωρία δεν είναι λύση.

PUNK FT: Τα αρνητικά επιτόκια... αψηφούν την βαρύτητα

Ενα ευφάνταστο animation με όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για τα αρνητικά επιτόκια και τις συνέπειές τους για την οικονομία και τους πολίτες. O ρόλος των κεντρικών τραπεζών και τα μεγάλα ρίσκα με τα οποία είναι αντιμέτωπες.

Euro 2016: «Οδηγός επιβίωσης» για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου

Συμβουλές προς τους λάτρεις του αθλήματος που θα επισκεφθούν τη Γαλλία από το εξωτερικό για να απολαύσουν το Πρωτάθλημα δίνει ο ρεπόρτερ των Financial Times στο Παρίσι: Οπλιστείτε με υπομονή, ντυθείτε... καλύτερα και μην περιμένετε να κάνετε φίλους.

Παγκόσμιο ντόμινο χτυπά τις αποδόσεις των ομολόγων

Τα νέα όπλα στη «φαρέτρα» της ΕΚΤ

Η συκοφαντική καμπάνια του Brexit σπιλώνει τους Τούρκους

Munchau: Η ευρωζώνη δεν σώζεται με μια ασφάλεια ζωής!

Η Κλίντον έγινε προκαταβολικά... «πρώτη κυρία»

Wolf: To τέλος των ψευδαισθήσεων και οι επιλογές της Αθήνας

Πόσο κοντά είναι τώρα η Βρετανία στο Brexit

Μπόφινγκερ: Ο Σόιμπλε είναι ο «λαθρεπιβάτης» της Ευρώπης

Τα εμπορεύματα «κερδίζουν» ομόλογα και μετοχές

«Βαλτώνουν» οι διαπραγματεύσεις για τον «φόρο Τόμπιν»

v