Με discount τα ΣΜΕ υψηλής και μεσαίας

Το 1,40% έφτασε το discount στα συμβόλαια του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, ενώ το discount των προηγουμένων ημερών διατήρησαν τα ΣΜΕ της μεσαίας. Εξάλλου ξεκίνησε η μετακύλιση στο συμβόλαιο του Ιανουαρίου με spread στους 6 πόντους.

Σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Το αγοραστικό ενδιαφέρον για την μετοχή του ΟΤΕ βοήθησε τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης να κλείσει με κέρδη της τάξεως του 0,42% στις 886,42 μονάδες.

Η συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη παρέμεινε κοντά στα επίπεδα της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 8.013 συμβόλαια σε τιμές που στο συμβόλαιο του Δεκεμβρίου κινήθηκαν σε discount της τάξεως του 1,40%.

Το roll over αντίστοιχα ξεκίνησε στο ΣΜΕ του Ιανουαρίου σε spread που παρέμεινε στους 6 πόντους.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 202,92 μονάδες 1,08% υψηλότερα, ενώ και εδώ, τα 661 συμβόλαια που πραγματοποιήθηκαν στον υποκείμενο δείκτη διατήρησαν το discount των προηγουμένων ημερών.

Στα stock futures, υποτονική η συναλλακτική δραστηριότητα με την Alpha Bank, όπου πραγματοποιήθηκαν 297 συμβόλαια σε τιμές που κινήθηκαν κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα, να πρωταγωνιστεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v