Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Γιατί είναι «χαλαρή» η ΤΕΝΕΡ Γ- Ψήνεται ντιλ Pepsico με Carlsberg - Προς SPA Lamda και Brook Lane - Δανεισμός: Ενα καλό νέο…

GOOGLE: Σχεδόν σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, αλλά και πολλά στελέχη της κυβέρνησης ήταν παρόντες στην χθεσινή εκδήλωση της Google.

Υπουργοί όπως ο Κυριακός Πιερρακάκης, ο Κώστας Χατζηδάκης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Γιώργος Καραγιάννης, ο Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚτΠ Σταύρος Ασθενίδης και πολλοί ακόμα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα ένιωσε τέτοια οικειότητα στη διάρκεια της εκδήλωσης που μιλώντας στην Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύντρια της Google για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, την χαρακτήρισε «αγαπητή Πέγκυ».

Νord Stream: Ποιος… μεγαλόσχημος είδε δάκτυλο των ΗΠΑ στο σαμποτάζ - Ενεργειακός τουρισμός: Μια επιτροπή θα μας σώσει!

GOOGLE: Μετά τη Microsoft και την Amazon Web Services, μια ακόμα μεγάλη εταιρεία αναμένεται να μπει στο «κλαμπ» των μεγαλοεπενδυτών στη χώρα μας.

Σήμερα το μεσημέρι θα ανακοινώσει το επενδυτικό της σχέδιο που αναμένεται να περιλαμβάνει νέο data center, υποδομές cloud και προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από την πρόεδρο της Google Cloud International Αντερ Φοξ-Μάρτιν και την πρόεδρο ΝΑ Ευρώπης της Google Πέγκυ Αντωνάκου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Καμπανάκι» για τα περιθώρια κέρδους από Κρι Κρι *Το ταμείο-μαμούθ του Καρέλια και σφηνάκια για Mevaco, Βιοκαρπέτ

FORTRESS: Στην Ελλάδα διενεργήθηκε φέτος το ετήσιο NPL conference της Fortress. Με αφορμή την εκδήλωση, βρέθηκαν στην Αθήνα, την περασμένη Πέμπτη, εκπρόσωποι επενδυτικών κεφαλαίων, sovereign funds, επενδυτικών οργανισμών, που επενδύουν μέρος των κεφαλαίων τους σε funds τα οποία διαχειρίζεται η εταιρεία.

Βασικός ομιλητής από πλευράς κυβέρνησης, η Μ. Αθανασοπούλου, ειδική γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

 

ΚΑΡΕΛΙΑΣ: Έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια να μιλάμε για τα πολύ ισχυρά αποτελέσματα της Καρέλιας, που διαψεύδουν συνεχώς όσους προβλέπουν ότι θα μειωθούν λόγω των αντικαπνιστικών μέτρων που λαμβάνονται ανά τον κόσμο. Έτσι, στο πρώτο φετινό εξάμηνο, οι πωλήσεις της εισηγμένης αυξήθηκαν από τα 561,8 στα 610,2 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη από τα 41,2 στα 50,34 εκατ. ευρώ.

Εφοπλιστές και κατασκευαστές ποντάρουν στο νερό - Αναψαν φωτιές στη Famar - Μικρές επενδύσεις με… σημασία

ΚΑΕ: Νέες επενδύσεις ετοιμάζει η εταιρεία. Στα πλάνα είναι η επέκταση των χώρων στα Αεροδρόμια της Σάμου και της Θεσσαλονίκης.

Στη Σάμο το κατάστημα θα επεκταθεί στον Extra Schengen χώρο και στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα αποκτήσει επιπλέον 581,36 τ.μ.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι τα ΚΑΕ ζουν από τον τουρισμό, που βλέπει στα… ίσα τα ρεκόρ του 2019.

 

NILO: Και από τον τουρισμό στη βιομηχανία και στα απορρυπαντικά. Η εταιρεία, μια μεσαία επιχειρηματική οντότητα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζει, όπως μαθαίνει η στήλη, μια παραγωγική επένδυση ύψους άνω του 1 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι να εκσυγχρονίσει την παραγωγική της μονάδα απορρυπαντικών.

Φυσικό αέριο: Το σαμποτάζ και τα κίνητρα - Attica χωρίς... Ηρακλή με «σκόντο» στα νούμερα - Σφηνάκια για AVE, Interwood

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ: Με χίλια φαίνεται πως «τρέχουν» τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης ενώ εντός των ημερών αναμένεται η υποβολή αίτησης από την Ελλάδα για τη δεύτερη δόση κεφαλαίων του Ταμείου, μετά την κάλυψη της λίστας των σχετικών προαπαιτούμενων.

Η δεύτερη δόση προσεγγίζει τα 2 δισ. ευρώ. Εφόσον όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα λεφτά θα έρθουν έως το τέλος του έτους και η Ελλάδα θα είναι η δεύτερη χώρα μετά την Ισπανία που θα έχει καταφέρει να πάρει δύο δόσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης μέσα στο 2022.

v