ΑΠΟΨΕΙΣ

Wall Street: Η πτώση τρομάζει, αλλά δημιουργεί ευκαιρίες

Wall Street: Η πτώση τρομάζει, αλλά δημιουργεί ευκαιρίες

Η έντονη μεταβλητότητα του αμερικανικού χρηματιστηρίου και σε ποιες μετοχές μπορούν να στραφούν οι επενδυτές. Η αποτυχία των αναλυτών, το μεγάλο ερώτημα και το κρίσιμο παιχνίδι των πιθανοτήτων.

Πώς θα κινηθεί το ελληνικό real estate το 2019

Πώς θα κινηθεί το ελληνικό real estate το 2019

Την πορεία της κτηματαγοράς το 2019 επιχειρεί να χαρτογραφήσει ο Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος. Πώς αναμένεται να κινηθούν η αγορά κατοικίας, τα εξοχικά, τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία, τα γραφεία, οι αποθήκες και η... γη.

TAGS ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - REAL ESTATE

Πώς θα ήταν ένας κόσμος με ανοικτά σύνορα

Πώς θα ήταν ένας κόσμος με ανοικτά σύνορα

Αποκαλυπτική παγκόσμια έρευνα του Ινστιτούτου Γκάλοπ για τις ροές που θα προκαλούσε η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών. Γιατί η Ελλάδα θα ήταν στους «χαμένους». Τα παράδοξα και οι προτιμητέες χώρες. Γράφει ο Τ. Μίχας.

Τα ευχάριστα νέα που φέρνει το 2019!

Τα ευχάριστα νέα που φέρνει το 2019!

Η ασφαλέστερη πρόβλεψη για τις αγορές είναι πως το 2019 θα έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να παρουσιαστούν διακυμάνσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις μεγάλες. Η οικονομία και οι εκλογές. Γράφει ο Θ. Κρίντας.

Μελάς: Πώς η ανισότητα αποσταθεροποιεί την οικονομία

Μελάς: Πώς η ανισότητα αποσταθεροποιεί την οικονομία

Γιατί η συνεχής αύξηση του εισοδήματος των ανώτερων στρωμάτων δεν συμβάλλει και στην αύξηση του πλούτου της κοινωνίας. Ο ρόλος της πολιτικής και η κατευθυνόμενη λανθασμένη αντίληψη. Γράφει ο Κ. Μελάς.

Πώς η Amazon μπορεί να πυροδοτήσει το επόμενο ράλι

Τι θα συνέβαινε, αν ο μεγαλύτερος on-line λιανέμπορος στον κόσμο αποφάσιζε ότι δέχεται και bitcoin στις συναλλαγές του. Γιατί το σενάριο δεν είναι τόσο θεωρητικό όσο ακούγεται.

Πόλεμος των χρηματοοικονομικών λόμπι στις Βρυξέλλες

Οι ασφυκτικές πιέσεις από ομάδες συμφερόντων και η «αιχμάλωτη Επιτροπή». Ποιοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολλών. Οι μάχες για τις ζωτικές χρηματοοικονομικές αποφάσεις. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος.

Οι υποσχέσεις των κομμάτων και ο Γενικός Δείκτης

Γιατί το πρόγραμμα της ΝΔ φαίνεται να ευνοεί περισσότερο τις τιμές των μετοχών. Οι εξαγγελίες των δύο μεγάλων κομμάτων για τη φορολογία κερδών και μερισμάτων. Γράφει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

Συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ: Η… παραμόρφωση ενός άσχημου φόρου

Πώς φτάσαμε να είμαστε ευρωπαϊκοί πρωταθλητές στον φόρο κατοχής ακινήτων. Η «φορολόγηση των πλουσίων», οι ευθύνες των κυβερνήσεων και οι... πολιτικοί γλωσσοδέτες. Γράφει ο Κ. Μαρκάζος.

Η Γαλλία και η ρωσική εμπλοκή στην εξέγερση των κίτρινων γιλέκων

Με άρθρο τους, οι TIMES του Λονδίνου, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ μας ότι εκατοντάδες ρωσικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεδίωκαν και επιδιώκουν την πρόκληση εμφύλιας σύρραξης στη Γαλλία. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος.

«Game changer» για τις επιχειρήσεις η αξιοποίηση data

Η Ευρώπη χρειάζεται μια δημιουργική καταστροφή!

Μια ιστορικής σημασίας εξέλιξη για το Bitcoin

Ποιοι και γιατί θέλουν να προκαλέσουν εμφύλιο στη Γαλλία

«Μακεδονική σαλάτα» και γλώσσα χωρίς όνομα!

Η μεγάλη πρόκληση της Plug Power

H έξυπνη λύση στη μάχη με τις ανισότητες

Το bitcoin και η δημιουργική καταστροφή

Σχολικές καταλήψεις και... «εθνικές» αλήθειες

Ακίνητα: Πώς θα μετατρέψουμε το πρόβλημα σε ευκαιρία

v