Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΙΡ: Νέα τιμή από Citigroup, Π&Κ, Marfin (upd2)

Σε μικρή αναπροσαρμογή της τιμής στόχου για την μετοχή της Πειραιώς, προχώρησαν οι Citigroup, P&K και Marfin. Οι μικρές αναβαθμίσεις των τιμών στόχων αντανακλούν τα πολύ καλά αποτελέσματα τριμήνου του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κυρίως σε οργανικό επίπεδο.

ΠΕΙΡ: Νέα τιμή από Citigroup, Π&Κ, Marfin (upd2)
Στα 23 από 22,4 ευρώ αναβάθμισε την τιμή στόχο για την Τράπεζα Πειραιώς η Citigroup, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”. Ο οίκος σε έκθεσή του με ημερομηνία 27 Ιουλίου χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της Πειραιώς υψηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ επισημαίνει την ισχυρή ανάπτυξη και τα έσοδα από τόκους.

Εξάλλου, σε μικρή αναπροσαρμογή της τιμής στόχου για την μετοχή της Πειραιώς, στα 25 ευρώ ανά μετοχή από 24,5 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 27 Ιουλίου η P&K, διατηρώντας όμως την αξιολόγηση ”overweight”.

Επίσης, η P&K αυξάνει κατά 1% τις εκτιμήσεις της για τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς για το σύνολο της χρήσης 2006, στα 432 εκατ. ευρώ (υποδηλώνοντας αναπροσαρμοσμένη αύξηση κερδών ανά μετοχή κατά 12,4%) και κατά 1,4% για τα καθαρά κέρδη του 2007 στα 406 εκατ. ευρώ (ανάπτυξη κερδών ανά μετοχή κατά 26,4%).

Εν τω μεταξύ, σε μικρή αύξηση της τιμής στόχου για την Τράπεζα, στα 22,5 ευρώ από 21,9 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε και η Marfin Analysis σήμερα, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

”Υποσχόμενα” χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου της τράπεζας η Alpha Finance σε έκθεσή της, διατηρώντας παράλληλα την τιμή – στόχο των 23 ευρώ και τη σύσταση ”outperform”.

H χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει θετική έκπληξη τις χαμηλότερες του αναμενόμενου προβλέψεις της τράπεζας, εκφράζει ωστόσο τις επιφυλάξεις για τις λειτουργικές δαπάνες της Πειραιώς.

Η Proton από την πλευρά της διατηρεί την τιμή στόχο των 22,8 ευρώ, θεωρώντας οτι η τράπεζα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ταχύτερα από την εγχώρια πιστωτική αγορά. Επίσης, αυξάνει οριακά τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς το 2007 και το 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v