Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζα Πειραιώς: Παρατείνεται ως 30/4/2025 το πρόγραμμα για συνεπείς δανειολήπτες

Συνεχίζεται για άλλους 9 μήνες το πρόγραμμα ανταμοιβής των ενήμερων δανειοληπτών στεγαστικών δανείων με κυμαινόμενο επιτόκιο από την Τράπεζα Πειραιώς.

Τράπεζα Πειραιώς: Παρατείνεται ως 30/4/2025 το πρόγραμμα για συνεπείς δανειολήπτες

Παρατείνεται ως τις 30 Απριλίου του 2025 το πρόγραμμα ανταμοιβής των συνεπών δανειοληπτών από την Τράπεζα Πειραιώς.Το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί στις 11/4/2023, παρατάθηκε στη συνέχεια μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024 και τώρα παρατείνεται εκ νέου με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.

Το μέτρο αφορά τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων κυμαινομένου επιτοκίου και βασική προϋπόθεση είναι το δάνειο να είναι ενήμερο. Οι δικαιούχοι δανειολήπτες θα παραμείνουν στο πρόγραμμα αυτόματα, χωρίς να είναι αναγκαία καμία εκ μέρους τους ενέργεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς η απόφαση παράτασης ελήφθη λόγω της επιβάρυνσης των οικογενειακών προϋπολογισμών από την παραμονή των επιτοκίων διεθνώς σε υψηλά επίπεδα. Και επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία των επιτοκίων αναφοράς, η οποία αναμένεται πτωτική, διατηρώντας τη διακριτική ευχέρεια να αξιολογήσει περαιτέρω προσαρμογές εφόσον κριθεί σκόπιμο.

 



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v