Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ:Λήγει το σήριαλ με τις εγγυήσεις εναλλακτικών

Λήγει επιτέλους το σήριαλ που αφορά στην καταβολή εγγυητικών επιστολών εκ μέρους των εναλλακτικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων προς τον ΟΤΕ, με απόφαση της ολομέλειας της ΕΕΤΤ.

ΟΤΕ:Λήγει το σήριαλ με τις εγγυήσεις εναλλακτικών
του Σταμάτη Ζαχαρού

Λήγει επιτέλους το σήριαλ που αφορά στην καταβολή εγγυητικών επιστολών εκ μέρους των εναλλακτικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων προς τον ΟΤΕ.

Με απόφαση της ολομέλειας της ΕΕΤΤ, και αφού οι συναλλασσόμενες πλευρές δεν κατέληξαν σε κάποιου είδους συμβιβαστική λύση, η ΕΕΤΤ όρισε ότι το ποσό ου πρέπει να καταβληθεί σαν εγγύηση στον ΟΤΕ για να δικαιούνται οι εναλλακτικοί να κάνουν χρήση του δικτύου του (πράγμα που περιλαμβάνεται στις συμβατικές υποχρεώσεις της συμφωνίας διασύνδεσης) προσδιορίζεται σε ίσο με ποσό που αντιστοιχεί σε κίνηση που πραγματοποιούν οι πάροχοι εντός 75 ημερών.

Σύμφωνα με μέλη της Επιτροπής, σε περίπτωση που οι πάροχοι δεν προχωρήσουν στην καταβολή των εγγυητικών, ο ΟΤΕ έχει πλέον δικαίωμα να διακόψει τη διασύνδεση με οποιονδήποτε πάροχο.

Ήδη πάντως κάποιες εταιρίες έχουν καταβάλλει εγγυητικές και στελέχη της οικονομικής διεύθυνσης του ΟΤΕ εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στην καταβολή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v