Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΠΡΟ: Ολοκλήρωση ιδιωτικής τοποθέτησης μετοχών

Την επιτυχημένη ολοκλήρωση της προσφοράς μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης 1.201.750 αδιάθετων νέων μετοχών της αύξησης κεφαλαίου, ήτοι ποσοστό 3,28% με τιμή διάθεσης 9 ευρώ ανά μετοχή, γνωστοποίησε η διοίκηση της Eurobank Properties.

ΕΥΠΡΟ: Ολοκλήρωση ιδιωτικής τοποθέτησης μετοχών
Την επιτυχημένη ολοκλήρωση της προσφοράς μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης 1.201.750 αδιάθετων νέων μετοχών της αύξησης κεφαλαίου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,28% της αύξησης με τιμή διάθεσης 9 ευρώ ανά μετοχή, γνωστοποίησε η διοίκηση της Eurobank Properties.

Οι ανωτέρω μετοχές κατόπιν καταβολής του σχετικού τιμήματος θα αποδοθούν στους δικαιούχους σε άυλη μορφή, με πίστωση της μερίδας και του λογαριασμού αξιών στο ΣAΤ.

Η ημερομηνία πίστωσης των νέων μετοχών στους λογαριασμούς των δικαιούχων και έναρξης διαπραγμάτευσής τους στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας.



Η ιδιωτική τοποθέτηση οργανώθηκε από τις Citigroup Global Market Limited, Kempen & Co. N.V. και EFG Telesis Finance ΑΕΠΕΥ.

---

Νωρίτερα σήμερα η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι από τις 36.600.000 νέες κοινές μετοχές που αντιπροσωπεύουν το σύνολο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank Properties έμειναν 1.201.750 αδιάθετες νέες μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,28% της αύξησης.

Οι αδιάθετες αυτές μετοχές θα προσφερθούν μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, με τη μέθοδο του βιβλίου ζήτησης σε ειδικούς επενδυτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η τιμή στην οποία θα διατεθούν οι ανωτέρω αδιάθετες νέες μετοχές στην ιδιωτική τοποθέτηση θα είναι κατ’ ελάχιστο 9 ευρώ ανά μετοχή.

Η ιδιωτική τοποθέτηση θα οργανωθεί από τις Citigroup Global Market Limited, Kempen & Co. N.V. και EFG Telesis Finance ΑΕΠΕΥ και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το τέλος της 11ης Δεκεμβρίου 2007.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v