Σχεδόν μηδενικό ήταν το ενδιαφέρον για τα τρία πακέτα ακινήτων που προόριζε το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) για boutique hotels, καθώς βρέθηκε πλειοδότης μόνο για το Σανατόριο "Μάνα" της Βυτίνας.
Το Ξενία της αρκαδικής κωμόπολης παραχωρείται στην εταιρεία Otus Ξενοδοχειακή – Τουριστική Ι.Κ.Ε. με αρχικό ετήσιο μίσθωμα 16.600 ευρώ που θα αναπροσαρμόζεται όπως προέβλεπε ο σχετικός διαγωνισμός. Όμως, ουδείς ενδιαφέρθηκε για τα 14 ακίνητα (Ξενία και παλιά αρχοντικά) ανά την Ελλάδα που κατά το ΤΑΙΠΕΔ επρόκειτο να λειτουργήσουν ως boutique hotels και τα οποία είτε θα πωλούσε, είτε θα παραχωρούσε με συμβάσεις 50 και 99 ετών.
Τα 12 ακινήτα που έμειναν στα αζήτητα είναι τρία αρχοντικά στο Πήλιο (το αρχοντικό Eυαγγελινάκη στις Μηλιές του Πηλίου, το αρχοντικό Μουσλή και το αρχοντικό Ξηραδάκη στη Μακρυνίτσα του Πηλίου), τα οποία πωλούνταν, τα Ξενία Εδεσσας, Θάσου, Κοζάνης, το Σανατόριο Αγίας Ελεούσας στη Ρόδο και η Villa de Vecchi στη Ρόδο καθώς και τα Ξενία Τσαγκαράδας, Ανδρου, Κομοτηνής και Πλαταμώνα. Ειδικά για το Ξενία Θάσου, στην τελευταία έκθεση του ΤΑΙΠΕΔ για το τρίμηνο 1η Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου, αναφέρεται πως η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει στις 28 Ιανουαρίου.
Όπως είναι γνωστό, ουδείς ενδιαφέρθηκε και για το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου καθώς από τη μία πλευρά εκκρεμεί προσφυγή κατά του δημοσίου από τους ομίλους Χαραγκιώνη και Sonae Sierra (στους οποίους είχε παραχωρηθεί αρχικά) και από την άλλη αντιδρά η δημοτική αρχή.
Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και για το ακίνητο των 316 στρεμμάτων που περιλαμβάνονταν στο διαγωνισμό για την παραχώρηση της πρώην βάσης στις Γούρνες Χερσονήσου Κρήτης. Για το μικρότερο ακίνητο στις Γούρνες, έκτασης 30 στρεμμάτων, «μονομαχούν» η εταιρεία συμβούλων ακινήτων DIMAND και η εισηγμένη Jumbo η οποία το προορίζει για εμπορική χρήση.