Υψηλό 4 εβδομάδων για τις αποδόσεις των Treasuries

Κατά 4-6 μονάδες βάσης υψηλότερα κινούνται οι αποδόσεις των 10ετών ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων. Στο 2,63% του γερμανικού και στο 3,64% του ελληνικού.

Υψηλό 4 εβδομάδων για τις αποδόσεις των Treasuries

Σε υψηλό σχεδόν τεσσάρων εβδομάδων οι αποδόσεις των αμερικανικών κρατικών ομολόγων, ανεβάζοντας τις αντίστοιχες της Ασίας και του Ειρηνικού και το δολάριο, ασκώντας πιέσεις στις μετοχές, καθώς τα στοιχεία έσπειραν νέες αμφιβολίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και την έκταση των μειώσεων των επιτοκίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Το πετρέλαιο ενισχύεται για τέταρτη ημέρα και έφτασε σε υψηλό τεσσάρων εβδομάδων, εν μέσω εικασιών ότι ο ΟΠΕΚ+ θα διατηρήσει τις περικοπές στην παραγωγή στη συνάντησή του αυτή την Κυριακή.

Οι αποδόσεις των αμερικανικών 10ετών ομολόγων αναφοράς αυξήθηκαν έως το 4,568%, επίπεδο που είχε να παρατηρηθεί από τις 3 Μαΐου, μετά τις κακές υποδοχές που είχαν οι δημοπρασίες των 2ετών και 5ετών κρατικών ομολόγων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι αντίστοιχες ιαπωνικές αποδόσεις έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2011, στο 1,07%, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων Αυστραλίας εκτινάχθηκαν σε υψηλό τριών εβδομάδων, στο 4,428%.

Κατά 4-6 μονάδες βάσης υψηλότερα κινούνται οι αποδόσεις των 10ετών ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων:

Οι αποδόσεις των αμερικανικών κρατικών ομολόγων:

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v