Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύεται εκ νέου το πετρέλαιο προς τα 66 δολάρια

Προς τα 66 δολάρια ενισχύεται εκ νέου το πετρέλαιο, καθώς παραμένουν οι φόβοι για επίμονες αναταραχές στη διεθνή αγορά, παρά την επανάκαμψη της παραγωγής του Εκουαδόρ και την ελαφρά άνοδο στα αμερικανικά αποθέματα που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Προς τα 66 δολάρια ενισχύεται εκ νέου το πετρέλαιο στο αμερικανικό χρηματιστήριο, καθώς παραμένουν οι φόβοι για επίμονες αναταραχές στη διεθνή αγορά, παρά την επανάκαμψη της παραγωγής του Εκουαδόρ και την ελαφρά άνοδο στα αμερικανικά αποθέματα που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Το συμβόλαιο Οκτωβρίου του αργού πετρελαίου στη Νέα Υόρκη ενισχύεται 16 σεντς στα 65,81 δολάρια ανά βαρέλι έναντι των 65,45 δολ. όπου έκλεισε χθες το συμβόλαιο Σεπτεμβρίου. Το Brent στο Λονδίνο ενισχύεται 14 σεντς στα 64,64 δολ. ανά βαρέλι.

Η παραγωγή του Εκουαδόρ έχει επανέλθει μετά τη λήξη της απεργίας στα δύο τρίτα της συνήθους παραγωγής, αλλά τώρα ”ετοιμάζεται” εβδομαδιαίο σερί στάσεων εργασίας στη Νιγηρία με μισθολογικά αιτήματα.

Εν τω μεταξύ, επανακάμπτει η ιρακινή παραγωγή, που είχε σταματήσει για 10 ώρες πλήρως εξαιτίας καθολικού μπλακ-άουτ στη χώρα.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην ανακοίνωση των στοιχείων για τα αμερικανικά αποθέματα που θα δημοσιοποιηθούν απόψε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v