Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακή μεταβολή για το αργό στα $70,58

Μικτά κινήθηκαν οι αγορές κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς το ενεργειακό μπλοκ επιχείρησε να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα, για να επιστρέψει το βράδυ στα επίπεδα του περασμένου κλεισίματος.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ


Μικτά κινήθηκαν οι αγορές κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς το ενεργειακό μπλοκ επιχείρησε να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα, για να επιστρέψει το βράδυ στα επίπεδα του περασμένου κλεισίματος, ενώ τα μέταλλα κινήθηκαν σε θετικό έδαφος, κυρίως επηρεασμένα από την υποχώρηση του δολαρίου.
 
Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Ιουλίου) έκλεισε με οριακή μεταβολή στα 70,58$/βαρέλι, έχοντας νωρίτερα ωστόσο βρεθεί και αισθητά υψηλότερα στα 72,77$/βαρέλι.

Το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Ιουλίου) έκλεισε στα 183cents/gallon με κέρδη 0,79%, ενώ το υψηλό ήταν αισθητά υψηλότερα στα 188,05cents/gallon.

Η βενζίνη τέλος (Συμβόλαιο Ιουλίου) έκλεισε στα 207,52cents/gallon, με κέρδη 1,08%, ενώ στα υψηλά της συνεδρίασης βρέθηκε στα 211,24cents/gallon.

Στο μπλοκ των μετάλλων η εικόνα ήταν θετική καθώς το πολύτιμο μέταλλο βρισκόταν σε θετικό έδαφος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, κλείνοντας με κέρδη 0,86% στα 935,50$/oz.

Το ασήμι (Συμβόλαιο Ιουλίου) έκλεισε στα 14,185$/oz με κέρδη 1,10%, ενώ κατόρθωσε να δοκιμάσει και αρκετά υψηλότερα επίπεδα, μέχρι τα 14,405$/oz. Την ίδια ώρα το δολάριο υποχωρούσε έναντι των βασικότερων νομισμάτων, ενώ με το ευρώ βρισκόταν στην περιοχή του 1,3850 αργά το βράδυ.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v