Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απώλειες 6,44% για πετρέλαιο στα $34,88

Μικτά κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης, καθώς το ενεργειακό μπλοκ αναζήτησε στήριξης σε χαμηλότερα επίπεδα, συμπαρασύροντας και τα μέταλλα αρχικά, τα οποία ωστόσο κατόρθωσαν να ανακάμψουν.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του ομίλου της MPB

Μικτά κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης, καθώς το ενεργειακό μπλοκ αναζήτησε στήριξης σε χαμηλότερα επίπεδα, συμπαρασύροντας και τα μέταλλα αρχικά, τα οποία ωστόσο κατόρθωσαν να ανακάμψουν από τα χαμηλό τους.

Συγκεκριμένα, το Light crude oil (Συμβόλαιο Φεβρουαρίου) έκλεισε στα 34,88$/βαρέλι με σημαντικές απώλειες 6,44%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το χαμηλό σημειώθηκε στα 33,20$/βαρέλι.

Το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Φεβρουαρίου) έκλεισε με κέρδη 1,5% στα 148,5cents/gallon, ενώ αρχικά κινήθηκε πτωτικά μέχρι τα 142,49cents/gallon.

Στα πολύτιμα μέταλλα η εικόνα ήταν νευρική, καθώς ο χρυσός έκλεισε στα 818,5$/oz ενώ βρέθηκε και μια ανάσα από τα 801,5$/oz, όπου εκδηλώθηκε ωστόσο σημαντικό αγοραστικό ενδιαφέρον, βοηθώντας τις τιμές να ανακάμψουν. Το ασήμι (Συμβόλαιο Μαρτίου) έκλεισε στα 10,60$/oz με κέρδη 1,19%, ενώ στα χαμηλά της συνεδρίασης βρέθηκε στα 10,32$/oz.

e-mail address: [email protected]


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v