Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρίτη εβδομαδιαία πτώση για το πετρέλαιο 

Το μπρεντ κινήθηκε καθοδικά κατά 5,7% αυτή την εβδομάδα, ενώ το αμερικανικό αργό υποχώρησε 5,9% από την περασμένη εβδομάδα.

Τρίτη εβδομαδιαία πτώση για το πετρέλαιο

Μικρές μεταβολές για τις τιμές του πετρελαίου μετά την άνοδο της προηγούμενης συνεδρίασης. Ωστόσο, κινούνται αρνητικά για τρίτη εβδομάδα, καθώς οι ανησυχίες για διακοπή της προσφοράς από τη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς έχουν υποχωρήσει, επιτρέποντας στις ανησυχίες για τη ζήτηση να επανεμφανιστούν.

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται κατά 20 σεντς, στα $76 ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με άνοδο 37 σεντς, βρίσκεται στα $80,34.

Το μπρεντ κινήθηκε καθοδικά κατά 5,7% αυτή την εβδομάδα, ενώ το αμερικανικό αργό υποχώρησε 5,9% από την περασμένη εβδομάδα. Οι τρεις εβδομάδες πτώσης είναι το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο σερί απωλειών και για τα δύο συμβόλαια από την πτώση τεσσάρων εβδομάδων από τα μέσα Απριλίου έως τις αρχές Μαΐου.

«Η απειλή διακοπής των προμηθειών από τη Μέση Ανατολή συνεχίζει να μειώνεται», ανέφερε σε σημείωμα της ANZ Research. «Η σύγκρουση παραμένει περιορισμένη στη Γάζα, παρά τις ανησυχίες ότι θα κλιμακωθεί, καθώς τα γειτονικά αραβικά έθνη δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους».

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v