Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 3,6% για το αργό πάνω από τα $70

Η τιμή του συμβολαίου της αμερικανικής ποικιλίας του αργού παραδόσεως Αυγούστου πραγματοποίησε ράλι 3,6% στα 70,53 δολάρια το βαρέλι.

Ισχυρά κέρδη κατέγραψε το αργό πετρέλαιο την Τρίτη, ξεπερνώντας τα 70 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά εδώ και έναν μήνα.

Τα δημοσιεύματα ότι οι ΗΠΑ πιέζουν χώρες να έχουν εκμηδενίσει τις εισαγωγές αργού από το Ιράν ως το Νοέμβριο, η αβεβαιότητα γύρω από την παραγωγή στη Λιβυή και οι αμφιβολίες σχετικά με την δυνατότητα του ΟΠΕΚ να αυξήσει την παραγωγή αρκετά γρήγορα συνέβαλαν στην άνοδο του αργού.

Στη Νέα Υόρκη, η τιμή του συμβολαίου της αμερικανικής ποικιλίας του αργού παραδόσεως Αυγούστου πραγματοποίησε ράλι 3,6% στα 70,53 δολάρια το βαρέλι.

Ο χρυσός έκλεισε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων έξι μηνών την Τρίτη, εν μέσω πιέσεων από την άνοδο του δολαρίου και των μετοχών.

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Αυγούστου διολίσθησε 0,7% στα 1.259 δολάρια ανά ουγκιά. Το κλείσιμο ήταν το χαμηλότερο που έχει καταγραφεί από τις 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία της FactSet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v