Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρίτη μέρα υποχώρησης του αργού

Βrent και WTI είναι κάτω από τα 65 δολάρια ανά βαρέλι, ύστερα από αναπάντεχη άνοδο των αμερικανικών αποθεμάτων. Και οι δύο δείκτες υποχώρησαν σχεδόν 5% τον Φεβρουάριο, στον πρώτο μήνα με απώλειες του τελευταίου εξαμήνου.

Οι τιμές του αργού υποχωρούν σήμερα για τρίτη μέρα. Τελούν υπό διαπραγμάτευση κάτω από τα 65 δολάρια ανά βαρέλι καθώς η αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων, το ρεκόρ της παραγωγής και το ενδυναμωμένο δολάριο αντισταθμίζουν τις προσπάθειες του ΟΠΕΚ για περικοπές στην παραγωγή και ενίσχυση των τιμών.

Και οι δύο δείκτες υποχώρησαν την Τετάρτη μετά τα στοιχεία που έδειξαν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη άνοδο των αμερικανικών αποθεμάτων. Και οι δύο υποχώρησαν σχεδόν 5% τον Φεβρουάριο, στον πρώτο μήνα με απώλειες του τελευταίου εξαμήνου.

Το brent υποχωρεί 8 σεντς και φτάνει τα 64,65 δολάρια ανά βαρέλι και το αμερικανικό αργό με πτώση 19 σεντς, βρίσκεται στα 61,45 δολάρια ανά βαρέλι.

Την ίδια ώρα το αργό πιέζεται από την άνοδο του δολαρίου, που αγγίζει υψηλό έξι εβδομάδων.

Τα αμερικανικά αποθέματα αυξήθηκαν στο ρεκόρ των 10,057 εκατ. βαρελιών ανά ημέρα το Νοέμβριο και υποχώρησαν ελαφρώς το Δεκέμβριο στα 9,949 εκατ. βαρέλια ανά ημέρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.'

Ο χρυσός, με απώλειες 0,4%, φτάνει στα 1.311,50 δολάρια η ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v