Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 6,25% για το αμερικανικό αργό

Οι επενδυτές απέδιδαν αρχικά το ράλι σε μεγάλο trade εν όψει της ανακοίνωσης των στοιχείων για τα αμερικανικά αποθέματα πετρελαίου.

Άλμα μεγαλύτερο του 6% στις τιμές του πετρελαίου, μετά την ανακοίνωση των επίσημων στοιχείων για τα αμερικανικά αποθέματα αργού. Η άνοδος είχε ξεκινήσει πριν την ανακοίνωση, με τους επενδυτές να την αποδίδουν σε ένα μεγάλο trade.

Η τιμή του αμερικανικού αργού καταγράφει άνοδο 6,25% στα 45,90 δολάρια το βαρέλι και του Brent 4,98% στα 49,14 δολάρια το βαρέλι.

Χθες είχε δημοσιοποιηθεί έκθεση που έδειξε ότι τα αποθέματα στον κόμβο διανομής του Cushing της Οκλαχόμα μειώθηκαν, ενώ νωρίτερα σήμερα αμερικανική υπηρεσία ενέργειας ανακοίνωσε αύξηση των αποθεμάτων κατά 3,4 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα που έληξε στις 23 Οκτωβρίου, λίγο χαμηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών.

Οι επενδυτές αναμένουν επίσης τις ανακοινώσεις της Fed αργότερα σήμερα.

Πάνω από τα 1.180 δολάρια η ουγκιά κινήθηκε η τιμή του χρυσού, λόγω της πτώσης του δολαρίου εν αναμονή των ανακοινώσεων της Fed, για να περιορίσει λίγο αργότερα τα κέρδη του στο 1,13% και τα 1.179 δολάρια η ουγκιά

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v