Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 59,61 δολ. διαμορφώθηκαν οι πετρελαικές τιμές

Η συνεδρίαση στο Nymex ”κύλησε” με τα futures του αργού παράδοσης Μαίου ’07 να πιέζονται αρχικά έως το επίπεδο των $59,20/βαρέλι, λόγω της σημαντικής αύξησης των αποθεμάτων του Light Crude Oil, κλείνοντας τελικά την συνεδρίαση στα $59,61/βαρέλι, έχοντας αναρριχηθεί μέχρι και το επίπεδο των $60,10/βαρέλι μετά το κλείσιμο του floor.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Τμήμα Διεθνών Παραγώγων

H συνεδρίαση της Τετάρτης για το ενεργειακό μπλοκ επεφύλασσε έντονες συγκινήσεις, μιας και ήταν η ημέρα ανακοίνωσης των εβδομαδιαίων αποθεμάτων από το DOE, και ανακοίνωσης της απόφασης της FED για τα Αμερικανικά επιτόκια.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεδρίαση στο Nymex ”κύλησε” με τα futures του αργού παράδοσης Μαίου ’07 να πιέζονται αρχικά έως το επίπεδο των $59,20/βαρέλι, λόγω της σημαντικής αύξησης των αποθεμάτων του Light Crude Oil, κλείνοντας τελικά την συνεδρίαση στα $59,61/βαρέλι, έχοντας αναρριχηθεί μέχρι και το επίπεδο των $60,10/βαρέλι μετά το κλείσιμο του floor.

Με απώλειες έκλεισαν την συνεδρίαση τα futures της βενζίνης (RBOB gasoline παράδοσης Απριλίου ’07), καταγράφοντας χαμηλό για την ημέρα στα $196,86cents/γαλόνι μετά την ανακοίνωση των αποθεμάτων, κλείνοντας τελικά την ημέρα με απώλειες της τάξης του -0,37%, στα $193,49cents/γαλόνι.

e-mail address: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v