Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με ημερήσιες απώλειες 1,79% ο μαύρος χρυσός

Η σειρά Μαρτίου ’07 για το Light Crude oil πιέστηκε μέχρι το επίπεδο των $57,50/βαρέλι, κλείνοντας τελικά στα $58/βαρέλι καταγράφοντας απώλειες για την ημέρα της τάξης του –1.79%, ενώ μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψε το πετρέλαιο θέρμανσης, χάνοντας για την ημέρα -3,18%, κλείνοντας για την ημέρα στο επίπεδο των $163,83cents/γαλόνι.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Τμήμα Διεθνών Παραγώγων

Παρά το γεγονός ότι τα εβδομαδιαία αποθέματα ανακοινώθηκαν χαμηλότερα από το αναμενόμενο, η αγορά φάνηκε να αδυνατεί να κινηθεί υψηλότερα από το επίπεδο των $59,50/βαρέλι με το σύνολο του ενεργειακού μπλόκ να δέχεται στην συνέχεια εντονότατες πιέσεις.

Για την ακρίβεια, η σειρά Μαρτίου ’07 για το Light Crude oil πιέστηκε μέχρι το επίπεδο των $57,50/βαρέλι, κλείνοντας τελικά στα $58/βαρέλι καταγράφοντας απώλειες για την ημέρα της τάξης του –1.79%, ενώ μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψε το πετρέλαιο θέρμανσης, χάνοντας για την ημέρα -3,18%, κλείνοντας για την ημέρα στο επίπεδο των $163,83cents/γαλόνι.

Συγχρόνως, το φυσικό αέριο δεν κατάφερε να αντιδράσει από την έντονα πτωτική χθεσινή συνεδρίαση, κλείνοντας τελικά στα $7.253/MmBtu, με ημερήσιες απώλειες της τάξης του -1.55%, έχοντας κινηθεί σε στενό εύρος $0,30cents/MmBtu.

e-mail address: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v