Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχωρεί το δολάριο έναντι ευρώ και γεν

Πτωτικά κινείται το δολάριο έναντι του ευρώ και του γεν, καθώς οι traders προχωρούν σε δεύτερη ανάγνωση των χθεσινών ανακοινώσεων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ για τα επιτόκια. Στα 1,2043 δολάρια διαμορφώνεται η σχέση ανταλλαγής ευρώ – δολαρίου, ενώ στα 117,50 γεν κυμαίνεται η ισοτιμία δολαρίου – γεν.

Πτωτικά κινείται το δολάριο έναντι του ευρώ και του γεν, καθώς οι traders προχωρούν σε δεύτερη ανάγνωση των χθεσινών ανακοινώσεων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ για τα επιτόκια.

Την Τρίτη το αμερικανικό νόμισμα κατέγραψε έναντι του γεν τα μεγαλύτερα ημερήσια κέρδη σε διάστημα τριών εβδομάδων, ωθούμενο από την απόφαση της Fed να αυξήσει τα επιτόκια στο 4,75%, που αποτελεί υψηλό 5 ετών, αλλά και τη δήλωση ότι ”ενδέχεται να χρειαστούν περαιτέρω κινήσεις σύσφιγξης”.

”Σίγουρα θα υπάρξει άλλη μία (αύξηση) αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και η τελευταία. Μέσα στον Απρίλιο δεν αναμένουμε δραματικές διακυμάνσεις για το δολάριο”, σχολίασε ο David Durrant της Julius Baer Investment Management.

Στα 1,2043 δολάρια διαμορφώνεται η σχέση ανταλλαγής ευρώ – δολαρίου, ενώ στα 117,50 γεν κυμαίνεται η ισοτιμία δολαρίου – γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v