Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα 1,23 δολάρια προσεγγίζει το ευρώ

Τη μεγαλύτερη ημερήσια υποχώρηση από τον Αύγουστο 2004 εμφανίζει το ευρώ έναντι του δολαρίου με αφορμή τις ανησυχίες ότι η απόρριψη του Ευρωπαϊκού Συντάγματος από τους Γάλλους πολίτες θα επιβραδύνει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Τη μεγαλύτερη ημερήσια υποχώρηση από τον Αύγουστο 2004 εμφανίζει το ευρώ έναντι του δολαρίου με αφορμή τις ανησυχίες ότι η απόρριψη του Ευρωπαϊκού Συντάγματος από τους Γάλλους πολίτες θα επιβραδύνει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ τα exit polls δείχνουν ότι και οι Ολλανδοί ψηφοφόροι, που καλούνται στις κάλπες αύριο, θα επιλέξουν το ”όχι”.

Το ευρωπαϊκό νόμισμα διεύρυνε τις απώλειες του μετά την αντικατάσταση του Γάλλου πρωθυπουργού Jean Pierre Rafaren από τον Dominique de Villepin, ενώ εμφανίζει τη μεγαλύτερη υποχώρηση σε διάρκεια τεσσάρων μηνών έναντι του γεν.

Απώλειες όμως καταγράφει το ευρώ και έναντι δώδεκα άλλων κύριων νομισμάτων συμπεριλαμβανομένων της βρετανικής λίρας και του ελβετικού φράγκου.

Στα 1,2304 δολάρια διαμορφώνεται η σχέση ανταλλαγής ευρώ – δολαρίου, ενώ νωρίτερα το ευρωπαϊκό νόμισμα άγγιξε και την ισοτιμία των 1,2297 δολαρίων, που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v