Περιορίζει τα κέρδη του το γεν

Ανοδικά εξακολουθεί να κινείται το γεν έναντι ευρώ και δολαρίου, έχοντας ωστόσο περιορίσει τα κέρδη του, λόγω κυρίως της ανακοίνωσης της γερμανικής επιχειρηματικής εμπιστοσύνης και της αμερικανικής καταναλωτικής. Πτωτικά έναντι του δολαρίου διαμορφώνεται το ευρώ.

Τις πρωινές του απώλειες φαίνεται να εξαφανίζει το δολάριο, απέναντι σε ευρώ και γεν, λόγω κυρίως της αναπάντεχης ανόδου του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις ΗΠΑ για το Μάρτιο.

Οι πιέσεις που δέχτηκε το αμερικανικό νόμισμα αποδίδονται εν μέρει στις δηλώσεις του στελέχους της FED, στο τμήμα της Νέας Υόρκης, ότι ”η τιμή του δολαρίου είναι ελαφρά υπερτιμημένη”.

Αυτή την ώρα το αμερικανικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 87,68 σεντς έναντι του ευρώ, έχοντας κερδίσει το χαμένο έδαφος, αφού το ευρωπαϊκό νόμισμα βρέθηκε στα 87,97 σεντς.

Με περιορισμένες απώλειες κινείται το δολάριο και έναντι του γεν, το οποίο την Τρίτη κινήθηκε ανοδικά μετά από τρεις συνεδριάσεις. Αυτή την ώρα, η ισοτιμία βρίσκεται στα 132,78 γεν έναντι ενός δολαρίου.

Χαμηλότερα εξακολουθεί να κινείται το ευρώ έναντι του γεν έχοντας περιορίσει την υποχώρησή του στα 116,36 γεν έναντι ενός ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v