Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι εμπορικές ελπίδες ανεβάζουν το ευρώ σε υψηλό τριών ημερών

Το ενιαίο νόμισμα, με ήπια άνοδο, αλλάζει χέρια στο 1,1712 δολάριο, επεκτείνοντας την άνοδο του μετά τα κέρδη κατά 0,4% την προηγούμενη μέρα. Πριν τις συνομιλίες Τραμπ-Γιούνκερ υποχωρούσε στο $1,1664.

Σε υψηλό τριών ημερών έφτασε το ευρώ σήμερα, καθώς οι ανησυχίες για εμπορικό πόλεμο ηρεμούν, αφότου οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν να ξεκινήσουν συνομιλίες για χαμηλότερους δασμούς.

Κατά τις συνομιλίες του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ με τον Αμερικανό Πρόεδρος, υπήρξε συμφωνία για να «εργαστούν προς τους μηδενικούς δασμούς, τα μηδενικά εμπόδια και τις μηδενικές επιδοτήσεις σε μη αυτόματα βιομηχανικά προϊόντα».

Το ευρώ με ήπια άνοδο αλλάζει χέρια στο 1,1712 δολάριο, επεκτείνοντας την άνοδο του, ύστερα από τα κέρδη κατά 0,4% την προηγούμενη μέρα. Πριν τις συνομιλίες Τραμπ-Γιούνκερ υποχωρούσε στο $1,1664.

Ο δείκτης δολαρίου επίσης με μικρά κέρδη φτάνει στα 94,28, ενώ το δολάριο σε σχέση με το γεν υποχωρεί 0,1% στα 110,83 γεν ανά δολάριο. Η στερλίνα με απώλειες επίσης 0,1%, φτάνει στο 1,3178 δολάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v