Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό 15ετίας το δολάριο εν όψει Fed

Στα χαμηλότερα επίπεδα 15 ετών υποχωρεί το δολάριο, καθώς τα δυσμενή στοιχεία για την αμερικανική απασχόληση έχουν πρακτικά επιβεβαιώσει στα μάτια των αναλυτών ότι η Federal Reserve θα μειώσει την επόμενη εβδομάδα τα επιτόκια.

Στα χαμηλότερα επίπεδα 15 ετών υποχωρεί το δολάριο, καθώς τα δυσμενή στοιχεία για την αμερικανική απασχόληση έχουν πρακτικά επιβεβαιώσει στα μάτια των αναλυτών ότι η Federal Reserve θα μειώσει την επόμενη εβδομάδα τα επιτόκια -ίσως και κατά 50 μονάδες βάσης.

Οι πωλήσεις δολαρίων επέστρεψαν δυναμικά στις ασιατικές συναλλαγές, όπου η ισοτιμία του δολαρίου έναντι 6 μεγάλων εμπορικών νομισμάτων διαμορφώνεται στο 79,826, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο 1992.

Το αμερικανικό νόμισμα υποχώρησε έως τα 112,60 γεν, αλλά ανέκτησε ορισμένες απώλειες μετά τα δυσμενή στοιχεία από την ιαπωνική οικονομία και διαμορφώνεται αυτή την ώρα στα 113,31 γεν.

Το ευρώ ενισχύεται 0,09% στο 1,3778 δολάριο, κινούμενο προς το ιστορικό ρεκόρ του 1,3853 δολαρίου που είχε επιτευχθεί τον Ιούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v