Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικρή υποχώρηση για το δολάριο πριν τη Fed

Χαμηλότερα κινείται το δολάριο σε σχέση με το ευρώ μετά από τρεις ανοδικές μέρες. Στάση αναμονής από τους επενδυτές με το βλέμμα στη Fed.

Οριακά υποχωρεί το δολάριο έναντι του ευρώ εν αναμονή της δημοσιοποίησης των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Fed.

Όπως σημειώνεται σε έκθεση της Societe General, «τα πρακτικά πιθανότατα θα δείχνουν ότι πλησιάζει η μέρα της αύξησης των επιτοκίων. Ωστόσο δε θα υπάρχει δέσμευση ότι η αύξηση θα συμβεί τον Σεπτέμβριο. Επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί και η αγορά εργασίας».

Το δολάριο υποχωρεί 0,1% σε σχέση με το ευρώ με την ισοτιμία να διαμορφώνεται στο 1,1031 δολ. από 1,1025 την Τρίτη. Σημειώνεται ότι το αμερικανικό νόμισμα κινείται σε ένα εύρος διακύμανσης μεταξύ 1,1020 έως 1,1074.

Παράλληλα, το δολάριο κινείται χαμηλότερα 0,1% έναντι του ιαπωνικού νομίσματος στα 124,37 γεν από 124,40 την προηγούμενη μέρα.

Επιπλέον, η ισοτιμία δολαρίου- βρετανικής λίρας διαμορφώνεται στο 1,5657 από 1,5660 την Τρίτη μετά τη μεγαλύτερη της αναμενόμενης αύξησης του πληθωρισμού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v