Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βήματα ανόδου για το ευρώ στα $1,1353

Διορθωτικές κινήσεις για το αμερικανικό νόμισμα μετά την ισχυρή άνοδο της Παρασκευής. Μικρή ανάκαμψη για το ευρώ παρά τη νευρικότητα που επικρατεί σε χρηματιστήρια και αγορά ομολόγων

Αντοχές επιδεικνύει το ενιαίο νόμισμα με την ισοτιμία του να καταγράφει βήματα ανόδου παρά την έντονη νευρικότητα που έχει δημιουργηθεί στα χρηματιστήρια και την αγορά ομολόγων, αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα με τις προγραμματικές δηλώσει του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα.

Το ενιαίο νόμισμα ενισχύεται κατά 0,4% στα 1,1353 δολ., καλύπτοντας εν μέρει το χαμένο έδαφος από την υποχώρηση 1,5% που σημείωσε την Παρασκευή.

Ο δείκτης δολαρίου υποχωρεί κατά 0,3% στο 94,459 ενώ την Παρασκευή είχε καταγράψει άνοδο μεγαλύτερη του 1%.

«Αυτό που βλέπουμε είναι απλώς διορθωτικές κινήσεις για το αμερικανικό νόμισμα και θα πρέπει να εκληφθεί ως μία αγοραστική ευκαιρία» υποστηρίζει ο επικεφαλής στρατηγικής για την ευρωπαϊκή αγορά συναλλάγματος της Morgan Stanley, Ian Stannard και συμπληρώνει: «Η συνολική εικόνα για το ευρώ είναι ακόμη πολύ αρνητική και η κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ  δεν φαίνεται να έχει βελτιωθεί… έτσι, οιαδήποτε ανάκαμψη αποτελεί καλή ευκαιρία πώλησης»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v