Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστρέφει πάνω από το 1,39 το ευρώ

Ανακτά το επίπεδο του 1,39 το ευρώ. Το αμερικάνικο νόμισμα συνεχίζει να κινείται χαμηλότερα έναντι του ιαπωνικού γεν, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τον πληθωρισμό και τις ανεγέρσεις νέων κατοικιών.

Το ευρώ περιόρισε τις απώλειες έναντι του αμερικάνικου δολαρίου την Τρίτη μετά από μια υποχώρηση που πυροδοτήθηκε από την βουτιά του δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στη Γερμανία.

Το ευρωπαϊκό νόμισμα διολισθαίνει 0,12% στα 1,3926 δολάρια, πολύ κοντά στα 1,3927 δολάρια που άγγιξε τη Δευτέρα. Νωρίτερα την Τρίτη το ευρώ είχε υποχωρήσει κάτω από το επίπεδο του 1,39, το οποίο είχε κρατήσει τις τελευταίες τέσσερις μέρες.

Το αμερικάνικο νόμισμα συνεχίζει να κινείται χαμηλότερα έναντι του ιαπωνικού γεν, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τον πληθωρισμό και τις ανεγέρσεις νέων κατοικιών. Η ισοτιμία με το γεν διαμορφώνεται στο επίπεδο των 101,58 γεν έναντι 101,71 γεν το βράδυ της Δευτέρας.

Εν τω μεταξύ, το δολάριο συναλλάσσεται στα 36,303 ρούβλια από 36,4705 τη Δευτέρα, μετά την ομιλία του Ρώσου προέδρου στο κοινοβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v