Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στήριξη από εταιρικές ειδήσεις στις ευρωαγορές

Σε υψηλότερα επίπεδα στηρίζουν τις ευρωπαϊκές αγορές οι εταιρικές ειδήσεις της ημέρας, αν και το γενικότερο κλίμα παραμένει σταθεροποιητικό.

Σε υψηλότερα επίπεδα στηρίζουν τις ευρωπαϊκές αγορές οι εταιρικές ειδήσεις της ημέρας, αν και το γενικότερο κλίμα παραμένει σταθεροποιητικό λόγω της νέας αύξησης των τιμών του πετρελαίου και ενώ επικρατούν τακτοποιήσεις χαρτοφυλακίων καθώς πλησιάζουμε στη λήξη του έτους.

Οι βρετανικές τράπεζες κινούνται αισθητά υψηλότερα μετά την αναβάθμιση των στόχων της HBOS, η οποία και εκτινάσσεται 2,9%.

Η Royal Bank of Scotland ακολουθεί με κέρδη 1,9% και η Lloyds με 1,2%.

Η Ericsson αντιδρά με κέρδη 4,1% στην εξασφάλιση του μεγαλύτερου συμβολαίου στην ιστορία της, για τη διαχείριση δικτύου ταχείας ασύρματης σύνδεσης.

Πτωτικό άνοιγμα προοιωνίζονται για τους βασικούς δείκτες της Wall Street οι προθεσμιακές αγορές, καθώς το πετρέλαιο κινείται στα 60 δολάρια ανά βαρέλι.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα στοιχεία για την παραγωγικότητα, που εκτιμάται ότι βελτιώθηκε 4,5% σε ετήσια βάση στο προηγούμενο τρίμηνο.

Το υπουργείο Εμπορίου θα ανακοινώσει επίσης τα μεγέθη βιομηχανικών παραγγελιών, οι οποίες εκτιμάται ότι αυξήθηκαν 2,3% τον Οκτώβριο μετά την πτώση 1,7% στον προηγούμενο μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v