Δραματική πτώση ευρωαγορών λόγω Λονδίνου (upd 3)

Σε κατρακύλα μετατρέπεται η πτώση των ευρωπαϊκών αγορών, μετά τις πολλαπλές εκρήξεις στο μετρό και λεωφορεία στο κέντρο του Λονδίνου. Οι απώλειες για τον FTSE ξεπέρασαν προς στιγμήν το 3%, ενώ οι διαπραγματεύσεις έχουν διακοπεί στο Χρηματιστήριο Μετάλλων LME. Ακολουθούν με σοβαρές απώλειες όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ εκτινάσσεται η τιμή του χρυσού.

Σε κατρακύλα μετατράπηκε η πτώση των ευρωπαϊκών αγορών, μετά τις επάλληλες εκρήξεις σε σταθμούς του μετρό και λεωφορεία στο κέντρο του Λονδίνου.

Το βαρόμετρο της λονδρέζικης αγοράς κινείται στις 5.079 μονάδες, με πτώση της τάξης του 2,89% ενώ με έντονη ανησυχία παρακολουθούν τις εξελίξεις και οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί δείκτες, με τον DAX να καταβυθίζεται 3,35% στις 4.554 μονάδες και τον CAC 2,90% στις 4.155 μονάδες.

Οι ευρωπαϊκές αγορές ξεκίνησαν πτωτικά καθώς το πετρέλαιο όδευε προς τα 62 δολάρια.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν διακοπεί στο Χρηματιστήριο Μετάλλων LME. Η τιμή του πετρελαίου, που άγγιξε προς στιγμήν νωρίς το πρωί τα 62 δολάρια στη Νέα Υόρκη, απώλεσε 2 δολάρια σε μισή ώρα μετά την πρώτη έκρηξη. Στον αντίποδα η τιμή του χρυσού εκτινάσσεται 1,08% στα 428 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v