Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές

Η Φρανκφούρτη ενισχύεται 0,2%, το Λονδίνο 0,1%, το Παρίσι κατά 0,2%, η Μαδρίτη κατά 0,7% και το Μιλάνο κατά 0,2%.

Θετικά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές

Μικτά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν την πρόσφατη έκθεση για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Η Φρανκφούρτη ενισχύεται 0,2%, το Λονδίνο 0,1%, το Παρίσι κατά 0,2%, η Μαδρίτη κατά 0,7% και το Μιλάνο κατά 0,2%.

Οι περιφερειακές αγορές διεύρυναν τα κέρδη την Τρίτη μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο, τα οποία έδειξαν αύξηση 0,4% μηνιαίως και 3,2% σε σχέση με έναν χρόνο πριν. Αυτό ήταν σε συμφωνία με τις πρόβλεψη των οικονομολόγων για τη μηνιαία μέτρηση, αλλά υψηλότερο από το 3,1% που ανέμεναν για το ετήσιο μέγεθος.

Οι αμερικανικές μετοχές σημείωσαν ράλι μετά τα στοιχεία, με τον S&P 500 και τον Nasdaq να κερδίζουν ο καθένας περισσότερο από 1%. Τα προθεσμιακά συμβόλαια των αμερικανικών μετοχών ήταν ήρεμα το βράδυ της Τρίτης μετά τα κέρδη στη Wall Street. Οι αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού ήταν μικτές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στην αγορά εμπορευμάτων, το αμερικανικό αργό ενισχύεται 25 σεντς, στα 77 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με ίδια κίνηση βρίσκεται στα $82.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v