Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε θετικό έδαφος οι ευρωαγορές

Θετικά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές, με την προσοχή στραμμένη στις σημερινές αποφάσεις της Fed και έκδηλη τη νευρικότητα εν όψει του βρετανικού δημοψηφίματος. Προσπάθεια να φύγει η απόδοση του 10ετούς bund από το αρνητικό πεδίο. Υψηλότερα τα futures της Wall Street.

Προσπάθεια ανάκαμψης στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, με την νευρικότητα των επενδυτών να παραμένει έκδηλη εν όψει του δημοψηφίσματος που θα αποφασίσει το μέλλον της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η προσοχή στρέφεται σήμερα και στην συνεδρίαση της Fed, που εκτιμάται ότι θα αποφασίσει να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκιά της λόγω της αβεβαιότητας που προκαλεί το ενδεχόμενο Brexit.

Εν τω μεταξύ, η απόδοση του 10ετούς γερμανικού bund «παίζει» με τα πρόσημα, και αυτήν την ώρα διαμορφώνεται στο +0,004%.

Ο δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται κατά 1,19% στις 324 μονάδες, κατά 0,86% ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 5.974 μονάδες, κατά 1,34% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 4.185 μονάδες και κατά 1% ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 9.615 μονάδες.

Άνοιγμα της Wall Street σε λίγο υψηλότερο επίπεδο "δείχνουν" τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq, που κινούνται στο +0,2%.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v