Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό 9 μηνών οι ασιατικές αγορές

Στα υψηλότερα επίπεδα εννέα μηνών αναρριχήθηκαν οι τιμές των μετοχών στις ασιατικές αγορές, στον απόηχο του νέου ρεκόρ του Dow Jones στη Wall Street και των ανακοινώσεων κερδοφορίας της Lenovo και της Hyundai Heavy Industries. Κέρδη 2,2% για τον δείκτη Kospi στη Νότιο Κορέα, μετά τη διανομή μερίσματος από τράπεζα για πρώτη φορά σε 10 χρόνια.

Στα υψηλότερα επίπεδα εννέα μηνών αναρριχήθηκαν οι τιμές των μετοχών στις ασιατικές αγορές, στον απόηχο του νέου ρεκόρ του Dow Jones στη Wall Street και των ανακοινώσεων κερδοφορίας της Lenovo και της Hyundai Heavy Industries.

Στα υψηλότερα επίπεδα εννέα μηνών αναρριχήθηκαν οι τιμές των μετοχών στις ασιατικές αγορές, μετά τις αυξήσεις κερδών της Lenovo και της Hyundai Heavy Industries.

Η Sony και η Samsung Electronics ενισχύθηκαν 1,6% και 1,2% αντιστοίχως μετά την αναρρίχηση των καταναλωτικών δαπανών στις ΗΠΑ στα υψηλότερα σε πέντε μήνες.

Ο δείκτης MSCI Ασίας Ειρηνικού ενισχύθηκε 0,5% ενώ ο Nikkei στο Τόκιο κέρδισε 0,2% στις 17.547,11 μονάδες.

Στη Νότιο Κορέα ο δείκτης Kospi εκτινάχθηκε 2,2% μετά την ανακοίνωση απονομής μερίσματος από την Korea Exchange Bank για πρώτη φορά σε 10 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v