Κάτω από τον Dow ο Nikkei

Απώλειες κατέγραψαν κατά τη συνεδρίαση της δευτέρας οι μετοχές στο χρηματιστήριο του Τόκυο εν όψει των νέων εταιρικών αποτελεσμάτων από τις τεχνολογικές εταιρίες. Ελαφρά ανεβασμένος ο Hang Seng.

Χαμηλότερα έκλεισαν οι μετοχές στα κυριότερα χρηματιστήρια της Ασίας κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας. Σημαντική υποχώρηση κατέγραψε το χρηματιστήριο του Τόκυο, βλέποντας τις μετοχές των τεχνολογικών εταιριών να υποχωρούν εν όψει νέων εταιρικών αποτελεσμάτων και τις τράπεζες να τις ακολουθούν .

Αξιοσημείωτη η παραμονή του Nikkei κάτω από τα επίπεδα του Dow Jones, όπου βρέθηκε την Παρασκευή μετά από 40 χρόνια. Ο δείκτης στο χρηματιστήριο του Χόγκ Κόγκ, έκλεισε στις 9.640 μονάδες, με απώλειες της τάξης του 1,55%.

Η Misuho Holdings, η μεγαλύτερη τράπεζα αποθεματικών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έχανε μέχρι και το 5,5% της αξίας της για να κλείσει τελικά χαμηλότερα δίνοντας το στίγμα της ημέρας για τα blue chips.

Στο Χόγκ Κόγκ, οι μετοχές διαμορφώθηκαν σε σταθεροποιητικά επίπεδα περιμένοντας την περίοδο των εταιρικών ανακοινώσεων κερδών, που αρχίζει αυτή την εβδομάδα. Ο δείκτης Hang Seng έκλεισε στις 10.721,30 μονάδες, ελαφρά ανεβασμένος κατά 0,28%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v