Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σούσι πάνω σε μοντέλα σέρβιρε η εταιρεία crypto Copper...

Σε μια τραπεζαρία με τοίχους από κόκκινη λάκα, δύο άτομα που έμοιαζαν να φορούν λεπτά κορμάκια ξάπλωσαν σε ένα τραπέζι, με πιάτα σούσι πάνω στα εν μέρει γυμνά τους σώματα, σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύουν οι FT.

Σούσι πάνω σε μοντέλα σέρβιρε η εταιρεία crypto Copper...
Πηγή φωτογραφίας: Financial Times

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Eταιρεία κρυπτονομισμάτων, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου Λόρδος Φίλιπ Χάμοντ, διοργάνωσε ένα πάρτι όπου στους καλεσμένους σερβιρίστηκε σούσι από δύο λιτά ντυμένα μοντέλα, εγείροντας νέα ερωτήματα σχετικά με την κουλτούρα του κλάδου.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η Copper, η οποία αποθηκεύει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για τους πελάτες της, διοργάνωσε το ιδιωτικό πάρτι την περασμένη εβδομάδα στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Mandrake στο Λονδίνο, μετά από ένα μεγάλο συνέδριο του κλάδου των κρυπτονομισμάτων.

Σε μια τραπεζαρία με τοίχους από κόκκινη λάκα, δύο άτομα που έμοιαζαν να φορούν λεπτά κορμάκια ξάπλωσαν σε ένα μακρύ τραπέζι με πιάτα σούσι πάνω στα εν μέρει γυμνά τους σώματα, σύμφωνα με μια φωτογραφία της εκδήλωσης που είδαν οι Financial Times.

«Ξεπεράστε το συνηθισμένο στην εμπειρία Copper», έγραφε μια πρόσκληση για το after-party, προσθέτοντας: «Οι παρευρισκόμενοι θα είναι σε θέση να διασκεδάσουν και να εξερευνήσουν και τις πέντε αισθήσεις».

Ένα άτομο που βρίσκεται κοντά στην Copper δήλωσε ότι τα μοντέλα ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα και «φορούσαν μαγιό», προσθέτοντας ότι επρόκειτο για «πολλή φαντασμαγορία... περισσότερο για περφόρμανς και όχι για κάτι κακόγουστο». Ο Χάμοντ δεν παρευρέθηκε, πρόσθεσε το άτομο.

Το περιστατικό έρχεται καθώς οι εταιρείες κρυπτονομισμάτων γιορτάζουν το Βitcoin που πρόσφατα έφτασε σε επίπεδα-ρεκόρ άνω των 70.000 δολαρίων, τροφοδοτώντας μια αναζωπύρωση της αισιοδοξίας σε μια αγορά που έχει ταλαιπωρηθεί από σκάνδαλα, έλλειψη διακυβέρνησης και ανάρμοστη συμπεριφορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v