Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Πώς ο κορωνοϊός χτυπά τις αγορές

Πώς ο κορωνοϊός χτυπά τις αγορές

Αναταράξεις στα διεθνή χρηματιστήρια έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός. Πώς επηρέασε τις τιμές μετοχών, ομολόγων, νομισμάτων και εμπορευμάτων.Οι εκτιμήσεις για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Brexit: Tι αλλάζει για πολίτες και επιχειρήσεις

Brexit: Tι αλλάζει για πολίτες και επιχειρήσεις

Τι ισχύει από σήμερα στις σχέσεις των χωρών της ΕΕ με τη Βρετανία. Οι μετακινήσεις των πολιτών, το εμπόριο και οι δύσκολες 11μηνες διαπραγματεύσεις. Τα νέα δεδομένα για τις επιχειρήσεις.

Γιατί οι επενδυτές στρέφονται τώρα στον χρυσό

Γιατί οι επενδυτές στρέφονται τώρα στον χρυσό

Η τιμή του πολύτιμου μετάλλου έχει σκαρφαλώσει σε υψηλό έξι ετών. Τι δείχνουν τα στοιχεία από τα ETF. Πώς οι αρνητικές αποδόσεις των ομολόγων αλλάζουν τα δεδομένα στα ασφαλή καταφύγια. Ο ρόλος των κεντρικών τραπεζών.

Η ΕΚΤ να στοχεύσει στο ΑΕΠ αντί για τον πληθωρισμό

Η ΕΚΤ να στοχεύσει στο ΑΕΠ αντί για τον πληθωρισμό

Έγγραφο εργασίας της ερευνητικής ομάδας της ΕΚΤ έδειξε πως τελικά οι πολιτικές της είχαν μικρότερη επίπτωση στον πληθωρισμό αλλά μεγαλύτερη στην ανάπτυξη. Η ανάγκη για ευελιξία και η λύση των «πράσινων» ομολόγων.

Η συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας δεν σταματά τον εμπορικό πόλεμο

Η συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας δεν σταματά τον εμπορικό πόλεμο

H Ουάσινγκτον εξακολουθεί να μην ξέρει τι θέλει να επιτύχει έναντι της Κίνας. Ποιες είναι οι αντιφατικές πτυχές της εμπορικής συμφωνίας. Το μεγάλο λάθος με την υπονόμευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Γιατί ο κοροναϊός προσγειώνει τις τιμές του αργού

To ξέσπασμα του ιού έχει δημιουργήσει ανησυχίες για περιορισμό της ενεργειακής ζήτησης. Οι φόβοι για χτύπημα στις αεροπορικές. Η σύγκριση με τον αντίκτυπο του Sars και οι φόβοι για περαιτέρω εξάπλωση.

Ποιο είναι το μέλλον της κυβερνοασφάλειας

Η συνδεσιμότητα συσκευών, συστημάτων και υπηρεσιών δημιουργεί νέες δυνατότητες αλλά ταυτόχρονα μας κάνει πιο ευάλωτους σε κυβερνοεπιθέσεις.

Τα ευχολόγια των golden boys δεν πείθουν τους εργαζομένους

Η ατζέντα του Νταβός για έναν δίκαιο καπιταλισμό αγνοεί την έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά των εργαζομένων. Γιατί τα στελέχη πρέπει να «ακούνε» τους υπαλλήλους. Η σημασία της επένδυσης στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Νταβός 2020: Ποια είναι τα καυτά θέματα του φετινού φόρουμ

Εμπόριο, ανάπτυξη, τεχνολογικοί κολοσσοί και κλιματική αλλαγή θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων στο Nταβός. Ποιες είναι οι ανησυχίες για την επιστροφή Τραμπ. Τι σηματοδοτεί η παρουσία της Γκρέτα Τούνμπεργκ.

To blame game του Πούτιν για τον Μεντβέντεφ

Πού αποσκοπεί η πρωτοβουλία του Ρώσου προέδρου να αλλάξει την κυβέρνηση Μεντβέντεφ. Η ψευδαίσθηση του κοινωνικού συμβολαίου και ο χειρισμός της δυσαρέσκειας. Τι δείχνουν τα στοιχεία για τη δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου.

Πώς μπορεί να «φρενάρει» o S&P 500

Τεχνολογικές μετοχές και… bitcoin σε ρόλο «ασφαλών λιμένων»

Δημογραφική «βόμβα» απειλεί την Ευρώπη

Brexit: Το επικρατέστερο σενάριο για μια εμπορική συμφωνία με την Ευρώπη

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

Τα μέτωπα που θα αντιμετωπίσει ο πλανήτης το 2020

Το στοίχημα της ανάκαμψης κρύβει ρίσκα για τους επενδυτές

To Ιράν εξετάζει πως θα απαντήσει στις ΗΠΑ

Οι προβλέψεις 10 μεγάλων οίκων για μετοχές και ομόλογα ΗΠΑ

Η Νορβηγία και τα διλήμματα για το κοίτασμα των $100 δισ.

v