Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Τι θα σημάνει η επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ

Τι θα σημάνει η επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ

Μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις αποφάσεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου, ωστόσο δεν μπορεί να πει πως δεν τήρησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Οι επενδυτές επιλέγουν «αποχή» πριν τις κάλπες στις ΗΠΑ

Οι επενδυτές επιλέγουν «αποχή» πριν τις κάλπες στις ΗΠΑ

Η αποτυχία προηγούμενων προβλέψεων σε κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις διαμορφώνει το κλίμα στις τάξεις των διαχειριστών. Το μεγάλο εύρος πιθανών αποτελεσμάτων και αναζήτηση trades που είναι αλεξίσφαιρα απέναντι στις πολιτικές εξελίξεις.

Ξεκινά το πρόγραμμα έκδοσης κοινών ομολόγων της ΕΕ

Ξεκινά το πρόγραμμα έκδοσης κοινών ομολόγων της ΕΕ

Οι Βρυξέλλες αναμένεται να γίνουν ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες ομολόγων της ευρωζώνης. Η έκδοση στο πλαίσιο του προγράμματος SURE προβλέπεται να έχει ισχυρή ζήτηση από επενδυτές που θέλουν ομόλογα κορυφαίας αξιολόγησης.

Η πανδημία έστρεψε την επενδυτική... μαρίδα στα χρηματιστήρια

Η πανδημία έστρεψε την επενδυτική... μαρίδα στα χρηματιστήρια

Μικροί και νέοι επενδυτές στρέφονται στο χρηματιστήριο, προκειμένου να βελτιώσουν το εισόδημά τους και να εκμεταλλευτούν αποταμιεύσεις που δεν αποδίδουν, λόγω επιτοκίων. Ποιες είναι οι παγίδες που αντιμετωπίζουν.

Η Wall Street «ψηφίζει» τώρα Δημοκρατικούς

Η Wall Street «ψηφίζει» τώρα Δημοκρατικούς

Η άνοδος του Τζο Μπάιντεν στις δημοσκοπήσεις και η αλλαγή αφηγήματος για το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ και τις συνέπειες για τις μετοχές. Γιατί οι επενδυτές θα πρέπει να προσέχουν την ευκολία που αλλάζει… πουκάμισα η αγορά.

Ο πόλεμος κατασκόπων μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ

Στα 600 δισεκατομμύρια υπολογίζουν κάποιοι το κόστος για την αμερικανική οικονομία από την κλοπή ευαίσθητων δεδομένων. Ένα φάκελο αντικατασκοπίας που αφορά την Κίνα ανοίγει κάθε δέκα ώρες το FBI. Πώς παίζεται το υπόγειο παιχνίδι.

Tα hedge funds σορτάρουν τους κερδισμένους της πανδημίας

Πολλοί διαχειριστές κεφαλαίων στοιχηματίζουν ότι τα κέρδη εταιρειών που άνθησαν στα lockdown θα ξεφουσκώσουν όταν επιστρέψει η κανονικότητα. Που αναζητούν τα θύματα τους για σορτάρισμα. To στοίχημα με τις φαρμακευτικές.

Πώς θα φτιάξει η Ευρώπη πρωταθλητές στην τεχνολογία

Οι αρχές θα πρέπει να αποδεχθούν πως το μέγεθος έχει σημασία για να μπορέσουν οι ευρωπαϊκές εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου να ανταγωνιστούν τους αμερικανικούς γίγαντες. Οι περιπτώσεις Booking και Airbus.

Οι ειρηνοποιοί που χάθηκαν και οι κίνδυνοι στη Μέση Ανατολή

Οι νεότερης ηλικίας ηγέτες φαίνεται πως ενδιαφέρονται περισσότερο να εδραιωθούν παρά να έχουν ειρήνη. Ο ρόλος των νέων και των γυναικών και πώς θα μπορούσε να καλλιεργηθεί ένα κλίμα συνύπαρξης στην περιοχή.

Τρεις αυταρχικοί ηγέτες μάχονται για τη Μέση Ανατολή

Οι ηγέτες της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας αναζητούν δύναμη και εμπλέκονται σε επικίνδυνα παιχνίδια. Η διπλωματία των προσωπικών σχέσεων, η προθυμία για χρήση βίας και γιατί τελικά ρυθμιστής θα είναι το... ψυγείο.

Σφιχτό λουρί για τις «Big Tech» ετοιμάζει η Ευρώπη

Βατικανό: Τζόγος σε παράγωγα της Hertz με χρήμα από φιλανθρωπίες!

Ποια «αλεξίπτωτα» φορούν οι επενδυτές πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ

Κορωνοϊός: Πώς την... πάτησαν οι «άριστοι» του πρώτου κύματος

Το «βήμα χωρίς επιστροφή» για τον Ταγίπ Ερντογάν

Οι στοιχηματικές εταιρείες νέος οδηγός για τους επενδυτές

Οι εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές σε μετοχές και ομόλογα

Ο ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας και η επιστροφή του ιμπεριαλισμού

Το θλιβερό debate και οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία στις ΗΠΑ

Η Τουρκία γκρέμισε τις λεπτές ισορροπίες στον Καύκασο

v