Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Η παραίτηση Φλιν απειλεί ευθέως τον Τραμπ

Η παραίτηση Φλιν απειλεί ευθέως τον Τραμπ

O απόστρατος στρατηγός μπορεί να κρατάει το «κλειδί» για τις σχέσεις του Τραμπ με τη Ρωσία. Ποια είναι τα τρία σοβαρά ερωτήματα που εγείρει η παραίτησή του. Χάος απειλεί την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Η άρρωστη Ελλάδα και η αγωνία που συνεχίζεται

Η άρρωστη Ελλάδα και η αγωνία που συνεχίζεται

Οι πιστωτές της ευρωζώνης και το ΔΝΤ τσακώνονται πάνω απ' το κρεβάτι της Ελλάδας για το ποια θα είναι η επόμενη θεραπεία. Αν όμως δεν βρουν λύση, τότε η Ελλάδα θα μπει στη μηχανική υποστήριξη μέχρι τον Ιούλιο.

Η συμφωνία Αθήνας-Rothschild για το χρέος

Η συμφωνία Αθήνας-Rothschild για το χρέος

Ρόλο συμβούλου για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το χρέος αναλαμβάνει ο γνωστός οίκος, αντικαθιστώντας τη Lazard. Ποιες είναι οι προκλήσεις και πότε θα εισπράξει μπόνους.

Εξέγερση μεγαλομετόχων στα «χρυσά» μπόνους

Εξέγερση μεγαλομετόχων στα «χρυσά» μπόνους

Μεγάλοι επενδυτές ετοιμάζονται να αυξήσουν τις πιέσεις στα διοικητικά συμβούλια για μείωση των υπερβολικών αμοιβών στα αφεντικά των εταιρειών. Στο επίκεντρο και η ενίσχυση της διαφάνειας. Αυξάνονται οι προστριβές με διοικήσεις και μεγαλομετόχους.

Σε χαμηλό έξι δεκαετιών η ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου

Σε χαμηλό έξι δεκαετιών η ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου

Οι επιτυχείς εξερευνήσεις περιορίζονται και ο κόσμος εξαρτάται όλο και περισσότερο από «μη συμβατικές» πηγές, όπως ο αμερικανικός σχιστόλιθος. Αυτές οι πηγές κοστίζουν λιγότερο στην έρευνα και αποδίδουν γρηγορότερα.

Το παραμύθι του βιώσιμου χρέους και τα λάθη Αθήνας, ΕΕ

Το Ταμείο τελικά θα αποχωρήσει από το πρόγραμμα και οι ευρωπαίοι θα μείνουν μόνοι να χειριστούν το πρόβλημα. Οι λανθασμένοι υπολογισμοί της Ελλάδας και ο άπιαστος στόχος του 3,5%. Το ορόσημο των γερμανικών εκλογών.

Τα βιβλία επιστρέφουν επειδή… αρέσουν στην Amazon

Έπειτα από μια δεκαετία πολέμου με τους εκδότες για την προώθηση των ebooks, η Amazon ευνοεί το φυσικό βιβλίο. Η επιστροφή του δεν έγινε επειδή... επαναστάτησαν οι βιβλιόφιλοι, αλλά επειδή άλλαξε τακτική ο Jeff Bezos.

Εσωτερικές μάχες διχάζουν το Podemos

Το Podemos παραμέρισε για καιρό, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από το δίλημμα που βασανίζει τα κινήματα της ριζοσπαστικής Αριστεράς: να μείνει πιστό στην πολιτική του βάση ή να αμβλύνει τη γραμμή του για να προσελκύσει την κεντροαριστερά.

Η ευρωζώνη πρέπει να χάσει τη μάχη με το ΔΝΤ

H πρωτοφανής εσωτερική μάχη στο ΔΝΤ απειλεί την αξιοπιστία και την ανεξαρτησία του. Γιατί πρέπει να λήξει με ήττα των ευρωπαϊκών μελών του Ταμείου. Αδικη η μεταχείριση της Αθήνας από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Ρέγκλινγκ προς ΔΝΤ: Το ελληνικό χρέος δεν είναι λόγος συναγερμού

Μέσω Financial Times, η «απάντηση» στην έκθεση ΔΝΤ για το χρέος. Γιατί ο επικεφαλής του ESM επιμένει ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι σε κατάσταση εκτροχιασμού. Στις μεταρρυθμίσεις βρίσκεται η λύση για Ελλάδα. Η υπεραπόδοση της χώρας και ο κίνδυνος καθυστερήσεων.

Αλήθειες και ψέματα για την άνοδο των λαϊκιστών

Παρασκηνιακές κινήσεις για άρση του αδιεξόδου στην Ελλάδα

Επικίνδυνο παιχνίδι Τραμπ με τις τράπεζες στις ΗΠΑ

O διχασμός του ΔΝΤ για την ελληνική διάσωση

Πώς ο Σουλτς μπορεί να κερδίσει τη Μέρκελ

Τυφώνας Λεπέν χτυπά τα γαλλικά ομόλογα

Οι τέσσερις κανόνες του Τραμπ και ο Ναπολέων!

Πώς η Ευρώπη θα αποφύγει την παγίδα Τραμπ

Τα διατάγματα και τα όρια εξουσίας του Λευκού Οίκου

Ποιες ομάδες ξέρουν να «σκοράρουν» στις μεταγραφές

v