Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Τι θα φέρει μια νέα εκλογική αναμέτρηση στη Γερμανία

Τι θα φέρει μια νέα εκλογική αναμέτρηση στη Γερμανία

Ποιες είναι οι επιλογές της Μέρκελ, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για κυβέρνηση «Τζαμάικα». Ο ρόλος-κλειδί του Γερμανού προέδρου και η στάση του SPD. Ποιοι ποντάρουν σε οφέλη από μια νέα προσφυγή στις κάλπες.

Οι Eλληνες μικρομεσαίοι ελπίζουν τώρα σε ανάκαμψη

Οι Eλληνες μικρομεσαίοι ελπίζουν τώρα σε ανάκαμψη

Για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία φαίνεται τώρα φως στην άκρη του τούνελ. Κρίσιμες για την ανάκαμψη της οικονομίας οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, δηλώνει ο Χρ. Μεγάλου.

Γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι τόσο… πράσινα

Γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι τόσο… πράσινα

Οι γιγάντιες μπαταρίες και η χρήση «σπάνιων μετάλλων» υπονομεύουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Οι νέες αναλύσεις και η μετάλλαξη των μοντέλων με οδηγό την Tesla. Ποιο είναι το πιο πράσινο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Εισαγγελική έρευνα κατά Γ. Στουρνάρα για διαρροή εγγράφου

Εισαγγελική έρευνα κατά Γ. Στουρνάρα για διαρροή εγγράφου

Ο εισαγγελέας διαφθοράς εξετάζει αν υπήρξε διαρροή του πορίσματος για την Τράπεζα Πειραιώς από την ΤτΕ. Αρνείται κάθε κατηγορία για την υπόθεση ο κεντρικός τραπεζίτης, μιλώντας στους Financial Times.

Το δολάριο στην εποχή του Ντόναλντ Τραμπ

Το δολάριο στην εποχή του Ντόναλντ Τραμπ

Οι επενδυτές που «έκαψαν τα χέρια τους» ποντάροντας σε μεγάλη άνοδο του πράσινου νομίσματος εμφανίζονται διστακτικοί, παρά τα ισχυρά επιχειρήματα υπέρ ενός ράλι. Οι ανταγωνιστές επιλογές και ο… μη ρόλος του πλανητάρχη.

Τα αυτοοδηγούμενα οχήματα και το μεγάλο φρένο

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες καταστρώνουν σχέδια για τη νέα γενιά οχημάτων που δεν θα έχουν τιμόνι, γκάζι ή φρένο. Στοχεύουν σε μια νέα αγορά και τεχνολογία που μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές. Υπάρχει ωστόσο ένα σημαντικό πρόβλημα…

Ετοιμαστείτε να ποντάρετε κόντρα στο Bitcoin

Το λανσάρισμα από το χρηματιστήριο του Σικάγο futures δημιουργεί νέα δεδομένα για το κρυπτονόμισμα. Η δυνατότητα «σορταρίσματος», οι παχυλές προμήθειες και οι φόβοι των οίκων εκκαθάρισης. Τι δείχνουν τα παραδείγματα της Ιαπωνίας και της αγοράς των subprimes.

«Ελευθερία επί πληρωμή» υπόσχεται το Ριάντ στους κροίσους

Οι αρχές της Σ. Αραβίας ζητούν ως και το 70% της περιουσίας των υπόπτων, με αντάλλαγμα την ελευθερία τους. Η διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, η επιδοκιμασία των πολιτών και οι ανησυχίες των επενδυτών.

Ηγεμόνας ή... νάνος; Η Γερμανία στην εποχή Μακρόν

Πόσο πιθανό είναι να μετατραπεί η Γερμανία από «διστακτικός ηγεμόνας» σε «ακόλουθο» του Γάλλου προέδρου στη μεταρρύθμιση της Ευρώπης. Η στρατηγική της Μέρκελ και ο νέος… έρωτας των Βρυξελλών.

Τα πρόσωπα πίσω από το δράμα της Ζιμπάμπουε

Η αγκίστρωση στην εξουσία του 93χρονου ηγέτη, οι προεδρικές βλέψεις της συζύγου του και η πορεία προς το πραξικόπημα. Ο ρόλος του επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων και ο «έτοιμος» για τον ρόλο του διαδόχου.

Οι υπερτιμημένες μετοχές και η συνταγή για τους παίκτες

«Μπούμερανγκ» για Σ. Αραβία η παρέμβαση στον Λίβανο

Το μεγαλύτερο οικονομικό πείραμα της ευρωζώνης φτάνει στο τέλος

Η ΕΚΤ και οι 20 μορφές χρήματος της ευρωζώνης

Eλληνική πρωτιά σε… χασούρα στα 30χρονα του MSCI EM

Τσακαλώτος στους FT: Είχαμε διπλή νίκη φέτος

Γιατί ανεβαίνει το ρίσκο στο «πάρτι» των αγορών

Οι γυναίκες παίρνουν τα πορτοφόλια των ανδρών

Το «παραδεισένιο» κόλπο της Apple για να κρύψει φόρους

Η παγκοσμιοποίηση τώρα... αντεπιτίθεται!

v