Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 19 2024

Entersoft: Τίτλοι τέλους

Τέλος στην παρουσία της Entersoft στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Τύποις σήμερα Δευτέρα, καθώς με ποσοστό 99,62% του μ.κ η Unity-από τις 11 Αυγούστου ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του squeeze out.

Από τον Απρίλιο του 2008 στο ΧΑ -με τη εισαγωγή στην Εναλλακτική Αγορά- και από τον Μάρτιο του 2020 στην Κύρια η Entersoft αποτέλεσε μία από τις ενδεικτικές περιπτώσεις εταιρειών πληροφορικής που μεγεθύνθηκαν μέσω ΧΑ, αξιοποίησαν τις επενδυτικές ευκαιρίες αλλά και... παραθυράκια του κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας της κεφαλαιαγοράς.

Μεταξύ άλλων, η Entersoft ήταν η εισηγμένη που οι χειρισμοί της διοίκησης απασχόλησαν την κοινότητα, παραπέμποντας στη (μη) ενημέρωση για την συμφωνία με επενδυτές και αλλαγή της μετοχικής της σύνθεσης.

Εύγλωττος, και τεκμηριωμένα δηκτικός ο ΧΑΜαιλέων στις 5 Μαρτίου όταν αναφερόταν στα (επιεικώς) παράδοξα διαδραματίζονταν τότε. Και θα περιοριστώ στην -τότε- αναφορά του στην περίφημη ατάκα του Νίκου Σταυρίδη από την ταινία τα "Κίτρινα Γάντια".

Και μια που μας χαιρετά η Entersoft, άλλη μία έξοδος εισηγμένης από το ΧΑ σε πλήρη αναντιστοιχία με τις νέες εισαγωγές (όπως διατυμπάνιζε προ 2ετίας plus) η διοίκηση της ΕΧΑΕ.

Πάλι καλά που δρομολογείται η είσοδος (διπλή διαπραγμάτευση) της Τράπεζας Κύπρου, για την "τιμή των όπλων" δηλαδή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v