Μικρό premium για τα ΣΜΕ του FT 20 (update)

Μικρό premium δημιούργησαν τα ΣΜΕ του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, ενώ στη μεσαία κεφαλαιοποίηση, τα 513 ΣΜΕ κινήθηκαν κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα.

Σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες κινήθηκε η συναλλακτική δραστηριότητα στην αγορά παραγώγων.

Στο δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης πραγματοποιήθηκαν 10.470 ΣΜΕ, σε τιμές που κινήθηκαν τον Μάρτιο σε επίπεδα ελαφρά ανώτερα των θεωρητικών τους.

Σε χαμηλά επίπεδα (20%) παρέμεινε και το implied volatility στα ΑΤΜ options του υποκείμενου δείκτη, ενώ πραγματοποιήθηκαν 2.701 calls και 595 puts.

Στο δείκτη μεσαίας κεφαλαιοποίησης πραγματοποιήθηκαν 513 ΣΜΕ σε τιμές που κινήθηκαν κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα.

Υποτονική η συναλλακτική δραστηριότητα στα stock futures, με την Ιntracom να πρωταγωνιστεί, ενώ πραγματοποιήθηκαν 1.132 ΣΜΕ.

---------------------------

Υποτονική η συνεδρίαση στην αγορά παραγώγων, με κυριότερα χαρακτηριστικά το μειωμένο ενδιαφέρον, το μικρό εύρος διακύμανσης και αυτούς που βλέπουν σαν πιθανή κάποια ανοδική κίνηση να υπερισχύουν ”στα σημεία”, αλλά να μην προχωρούν σε επιθετικές αγορές.

Διατηρήθηκαν οι μικρές υπερτιμήσεις, ελάχιστος ο δανεισμός τίτλων (20.000 Alpha Bank), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών, Alpha Bank (513), Eurobank (110), OTE (375), Εθνική (265) και Ιντρακόμ (1.132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v