Εκλεισαν το discount τα ΣΜΕ του FT-20

Έκλεισαν το discount των προηγούμενων ημερών τα ΣΜΕ του FT-20 και διαπραγματεύονται κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα. Τα ΣΜΕ της μεσαίας κεφαλαιοποίησης διατηρούν μικρό premium, ενώ το volatility διαμορφώνεται κοντά στο 21%.

Σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

Ανοδικά κατά 0,39% κινείται ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, διαμορφούμενος στις 1.099,39 μονάδες, ενώ αγοραστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η μετοχή του ΟΤΕ, οδηγώντας τον υποκείμενο δείκτη σε υψηλότερα επίπεδα.

Τα συμβόλαια έκλεισαν το discount των προηγούμενων ημερών και κινούνται κοντά στα θεωρητικά τους επίπεδα. Έχουν πραγματοποιηθεί 3.633 συμβόλαια, ενώ παρουσιάζεται υψηλό offer κοντά στις 1.105 μονάδες για το συμβόλαιο Δεκεμβρίου.

Ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης διαπραγματεύεται στις 233,38 μονάδες, κατά 0,48% υψηλότερα. Τα συμβόλαια διατηρούν μικρό premium, ενώ ο όγκος παραμένει χαμηλός στα 40 συμβόλαια.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το stock future του ΟΤΕ, με το ΣΜΕ του Δεκεμβρίου να πραγματοποιεί 1.814 συμβόλαια κοντά στις θεωρητικές τιμές.

Για τα υπόλοιπα συμβόλαια, η συναλλακτική δραστηριότητα είναι χαμηλή, ενώ στην αγορά των options έχουν πραγματοποιηθεί 901 calls και 684 puts.

Το volatility διαπραγματεύεται κοντά στο 21%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v