Με discount 1% τα ΣΜΕ του FT 20

Με discount 1% ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση τα ΣΜΕ του FT 20, ενώ με μικρό premium ”έκλεισαν” τα ΣΜΕ του Mid 40. Στα stock futures, ο ΟΤΕ συνέχισε να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όπου πραγματοποιήθηκαν 246 συμβόλαια.

To σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ

To αγοραστικό ενδιαφέρον, ειδικά για την μετοχή του ΟΤΕ, οδήγησε τον γενικό δείκτη σε άνοδο της τάξεως του 0,42% στις 2.124,49 μονάδες.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ακολούθησε με την ίδια ποσοστιαία άνοδο 0,42% στις 1.087,69 μονάδες.

Η απουσία επενδυτικού ενδιαφέροντος διατήρησε σε χαμηλά επίπεδα την συναλλακτική δραστηριότητα στα ΣΜΕ του FT-20. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 6.154 συμβόλαια σε τιμές που άνοιξαν το discount στο 1,0%. Το spread αντίστοιχα κινήθηκε ελαφρά θετικά (+0,25).

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης κατέγραψε απώλειες της τάξεως του 0,37% στις 236,92 μονάδες. Ιδιαίτερα χαμηλή η συναλλακτική δραστηριότητα και εδώ στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη.

Πραγματοποιήθηκαν 396 συμβόλαια σε τιμές που κινήθηκαν ελαφρά υψηλότερα από τα θεωρητικά τους επίπεδα, ενώ το spread μεταξύ των δύο πρώτων μηνών κινήθηκε στον 1 πόντο.

Στα stock futures ο ΟΤΕ συνέχισε να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, όπου πραγματοποιήθηκαν 246 συμβόλαια σε τιμές που διατηρήθηκαν σε επίπεδα χαμηλότερα των θεωρητικών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v