Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μπακογιάννης: Υποψήφια σύμβουλος με… αυθαίρετες κατασκευές - Πέλεκυς ΡΑΑΕΥ σε ΔΕΔΔΗΕ - Ψωνίζει στο Ελληνικό η οικ. Λάτση

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Την ψήφο των συμπολιτών της, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ζητά η κα Ειρήνη Φρεζάδου, συμμετέχοντας στον αγώνα του να επανεκλεγεί.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αμφισβητεί τις αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών της δημοτικής αρχής (στο ψηφοδέλτιο της οποίας συμμετέχει), έχοντας προσχωρήσει σε βροχή προσφυγών ενάντια στην ανέγερση ξενοδοχείου στο Κουκάκι (όχι της γνωστής υπόθεσης με την Μπλε Κέδρος), στο οποίο δόθηκε η σχετική άδεια από τη διοίκηση Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας «παράνομες» τις σχετικές αποφάσεις!

Αδωνις: Διάψευση στους ΝΥΤ, πριν το... δημοσίευμα - Δημοσκοπήσεις: Το δια ταύτα - Τουρισμός: Το νέο ρεκόρ και το «ταβάνι»

ΑΔΩΝΙΣ: Το είδαμε και αυτό. Διάψευση πριν καν υπάρξει το δημοσίευμα, και μάλιστα απέναντι στους New York Times.

Eξίσου πρωτόγνωρο το ότι οι θέσεις του νυν υπουργού Εργασίας έγιναν χθες βασικό θέμα, στη πρώτη σελίδα ιστορικής ημερήσιας πολιτικής εφημερίδας, η οποία φάνηκε να τις υιοθετεί πλήρως. Σχεδόν ταυτόχρονα κυκλοφόρησε (σε άλλο ελληνικό Μέσο) και το πλήρες κείμενο της απάντησης Γεωργιάδη προς τους New York Times, τη ναυαρχίδα, θυμίζουμε, του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ.

Το θέμα έχει το ενδιαφέρον του καθώς φέρονται να εμπλέκονται οι μυστικές υπηρεσίες άλλης ευρωπαϊκής χώρας κι έχει ως αντικείμενο το αν «δωροδοκήθηκε», λέει, ο Άδωνις και η οικογένειά του, με κάτι λάπτοπ κι ένα τηλέφωνο, προς όφελος της κινεζικής Huawei.

ΧΑ: Τα IPOs, το ΤΧΣ και ο… Jamie Dimon - Η Intrakat και το countdown - Φοροφυγάδες με... επιδότηση - Ματ από Λούλη

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: «Good news is bad news and bad news is bad news too», έγραψε χθες το αμερικανικό Marketwatch, μια φράση που κολλάει γάντι και στη συμπεριφορά της ελληνικής αγοράς, που χθες επέστρεψε ξανά στις 1.200 μονάδες. Μειωμένοι τζίροι και καμία αντίδραση σε θετικές ειδήσεις.  

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μετοχή της Eurobank, που έχασε χθες 4,15% και έκλεισε στο 1,467 ευρώ, έχοντας καταθέσει πρόταση απόκτησης του εναπομείναντος ποσοστού που κατέχει το ΤΧΣ στο 1,8 ευρώ (η διαφορά αγγίζει πλέον το 25%), πρόταση που αναμένεται να ικανοποιηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

Δημ. Κουτσολιούτσος: «Αμάρτησα για το... παιδί μου» - Υποκλοπές: Κυβέρνηση Vs Ράμμου Νο 2 - Tips για Lamda, OΛΠ, Κρι Κρι

LAMDA DEVELOPMENT: Στα 366 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι συνολικές εισπράξεις από τις πωλήσεις ακινήτων καθώς και από τις κατατεθειμένες προκαταβολές πελατών για τη μελλοντική απόκτηση ακινήτων στο παράκτιο μέτωπο στο Ελληνικό. 

Από τα παραπάνω, τα 311 εκατ. ευρώ αφορούν αποκλειστικά πωλήσεις οικιστικών αναπτύξεων, σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας. 

Η διοίκηση εμφανίζεται ικανοποιημένη από την πρόοδο των έργων. Μένει πάντως αυτό να αποτυπωθεί και στο ταμπλό. Ο τίτλος πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις από τις αρχές Ιουλίου, οπότε έκανε και το υψηλό έτους στα 7,33 ευρώ, ενώ χθες βρέθηκε στα 5,85 ευρώ. 

Ο ΣΕΒ, το επιτελικό κράτος και ο… Κασσελάκης - ΓΕΚ Τέρνα: Η νέα εξαγορά και η δουλειά με ΑΔΜΗΕ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΣΕΒ: Την αναλυτική θεματολογία της υψηλού επιπέδου συνάντησης με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση θα τη διαβάσετε στη σελίδα των ειδήσεων. Εμείς έχουμε να σας πούμε κατ’ αρχάς ότι τα μέλη του ΣΕΒ θα προσφέρουν βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας «πάνω από 50 εκατ. ευρώ σε πρώτη φάση», όπως μας είπε σεβαστή πηγή, ακολουθώντας τη μακρά παράδοση στήριξης της κοινωνίας μετά από καταστροφικά φαινόμενα.

Το ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθεί στα 50 εκατ. ευρώ που έβαλαν στο τραπέζι οι τράπεζες και στα άλλα 50 εκατ. που πρόκειται να δοθούν από τα μέλη της Ένωσης Εφοπλιστών (περίπου 15.000 ευρώ ανά πλοίο, όπως μάθαμε).

v