Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Lamda: Option για υψηλότερο τίμημα στη McArthurGlen - Εκρηξη κερδών για Metropolitan - Ο διακανονισμός του ΟΤΕ

PRODEA: Στην απαίτηση της Castlelake να διαθέσει μετοχές Prodea με χαμηλό discount έναντι του NAV οφείλεται, σύμφωνα με την αγορά, η μη διενέργεια τον περασμένο Ιούλιο διάθεσης μετοχών, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

Στην αγορά ακούγεται ότι ζητήθηκε η τιμή να βγει με discount της τάξης του 5%.

 

LAMDA-McARTHURGLEN: Όπως προκύπτει από το ΓΕΜΗ, η συμφωνία αγοράς του συνόλου των εταιρικών μεριδίων της McArthurGlen Ελλάς περιλαμβάνει και πρόνοια για πρόσθετο τίμημα, το οποίο σχετίζεται με την είσπραξη απαιτήσεων από καταστηματάρχες.

Πάνορμος: Οι ξαπλώστρες που έφτασαν... Βουλή - Το ράλι στο ρεύμα, η Mytilineos και το consolidation - Tips για Reds

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Στην περίφημη αυτή παραλία της Μυκόνου, που είναι χαρακτηρισμένη ως ιδιαίτερου φυσικού κάλλους «Natura 2000», κυρίαρχο χαρακτηριστικό το καλοκαίρι είναι οι εκατοντάδες… ξαπλώστρες και ομπρέλες, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις σε επισκέπτες της περιοχής καθώς, όπως φαίνεται και από τη σχετική φωτό, γίνεται κυριολεκτικά… χαμός, προς τέρψη του επιχειρηματία που τις έχει εγκαταστήσει, εισπράττοντας παχυλό αντίτιμο σε «τιμές Μυκόνου» για την καθεμία.

Για πολλούς, σε τέτοιες παραλίες μεγάλου φυσικού κάλλους, ξαπλώστρες και ομπρέλες έπρεπε να είναι από ανύπαρκτες έως ελάχιστες. Ο νόμος πάντως λέει ότι σε περιοχές Natura 2000, όπως ο Πάνορμος, δεν θα πρέπει υπό προϋποθέσεις να ξεπερνούν το 30% της συνολικής έκτασης της παραλίας.

Η πολιορκία της Τρ. Κύπρου και η... ασφάλιση - Αγοράζει ακίνητο Στασινόπουλου η Noval - Πού βρίσκει ρευστό η Elpedison

ΔΙΜΕΑ: Στην πρίζα μπαίνει η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ). Όπως μαθαίνει η στήλη, ψάχνει να προμηθευτεί 13 Plug in υβριδικά και ηλεκτροκίνητα οχήματα και 7 φορτιστές.

Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - NextGenerationEU.

Και μια λεπτομέρεια. Τον διαγωνισμό διενεργεί το ΤΑΙΠΕΔ.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ: Στην τραπεζική αγορά κυκλοφορεί, εδώ και μερικά 24ωρα, ότι το Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου ανέθεσε σε ξένη τράπεζα, που λειτουργεί ήδη ως σύμβουλός της (Goldman Sachs ή HSBC) να παρουσιάσει εναλλακτικές για την αξιοποίηση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων του Συγκροτήματος.

Ξενοδοχεία: Χέρι-χέρι ανεβαίνουν τιμές και πληρότητες-Τα «ακριβά» κινέζικα και ο δραστήριος κινέζος-Φωτιά η εγκατάσταση κλιματισμού

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. Την ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού τη φετινή σεζόν των μεγάλων προκλήσεων αποτυπώνουν στις επιδόσεις των ελληνικών ξενοδοχείων τα αποτελέσματα του εβδομαδιαίου πάνελ του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ).

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία της χώρας τον Μάιο διαμορφώθηκε στο 49,1%, ακολούθησε ανοδική πορεία φτάνοντας το 70,5% τον Ιούνιο και ξεπέρασε κατάτι το 81% τον Ιούλιο, έναν από τους -παραδοσιακά- πιο «καυτούς» μήνες της καλοκαιρινής περιόδου.

H ΑΣΤΑΚ, το μέρισμα και τα μαθηματικά στο ταμείο-Ο Βενέτης τρέφει τον… Απόλλωνα

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Μπορεί στην Ελλάδα η πανδημία να κάνει… διακοπές, αφού τα μέτρα προστασίας έχουν επί της ουσίας καταργηθεί, αυτό, όμως, δεν ισχύει για όλα τα κράτη.

Αν κάποιος Έλληνας θέλει να μεταβεί στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, είτε είναι εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος, θα πρέπει 72 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης της πτήσης του να έχει υποβληθεί σε PCR τεστ. Επιπλέον, πριν την άφιξή του στην Ιαπωνία, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει ηλεκτρονικά το σχετικό ερωτηματολόγιο.

Ποια τακτική είναι σωστή θα το δείξει η ιστορία και οι δείκτες νόσησης, εισαγωγών στη ΜΕΘ και θανάτων.

v